pcmax Opublikowano 7 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2004 Zamierzam zrobic filtr do subwoofera i nie wiem jaka bedzie potrzebna cewka tzn ile henrów i jak ja zrobic i jaki kondensator (ile F) oczekuje szybkiej odpowiedzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 7 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2004 nachylenie charakterystyki 40hz-120hz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 8 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2004 Excray mozesz mi powiedizec jak zrobic aktywny filtr? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 8 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2004 oo troche tego jest dzikie:) jak jescze nie bede wiedzial czegos to napisze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 8 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2004 http://audioefm.w.interia.pl/budowa_zw.htm to jest dobra stronka:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 9 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2004 a czm sie rozni aktywny od pasywnego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...