Gość Opublikowano 1 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2002 ma ktos na oku jakiś fany programi k do naliczania ile siedziałem na necie itp, ale działający w WinXP? W win98 uzywałem bankurta ale nie chce medna działąć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 2 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2002 eeee qrde jak on sie nazywal......... eeee wpish na wp :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 2 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2002 zagladales na download www.komputerswiat.pl ??? tam chyba cos mieli Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 14 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2002 wpisz sobie na onecie licznik połączen internetowych i po sprawie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 14 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2002 chcesh na maila??masz calkowyty koszt , ile sciagnales danych , czas,mozesz miec ility itp ... duzo funkcji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dARIO Opublikowano 18 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2002 chcesh na maila??masz calkowyty koszt , ile sciagnales danych , czas,mozesz miec ility itp ... duzo funkcji Ja chętnie dar-io@wp.pl :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 18 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2002 na www.komputerswiat.pl sa i na www.chip.pl też wystarczy poszukac... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maqu Opublikowano 18 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2002 http://www.nowosci.basnet.pl/index.php tutaj możesz znależć licznik 3.0 tylko nie wiem czy działa pod xp a warto sprawdzić mi bardziej przypadł do gustu niż bankrut. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...