Gość Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 na co warto kupic ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 Zależy od procesora, ale ja kupiłbym DDR. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I_Mat Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 jeśli chodzi o granie, to raczej DDR`y, ale jeśli prace graficzne, to raczej SDR; zalezy jeszcze do jakiego procesora/paltformy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 DURON 1200 Mhz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 weź 256ddr bardziej przyszłościowe rozwiązanie !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazuya Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 Miałem ten sam problem :) Postawiłem na DDR i wcale nie żałuję. Ponadto masz procesor który tę szybką pamięć wykorzysta, przyspieszając magistralę na 133 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 W tym wypadku zależy od potrzeb i możliwości portfela. W pierwszym wypadku, tak jak to opisano wyzej, do pracy w win XP, grafiki i programów pamięciożernych duża ilość ramu sprawdzi sie lepiej, a do gier itp szybsze pamięci rozwiną skrzydła. W drugim przypadku należy brać to co tańsze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 Ja bym stawial na DDR. Dokaldnie tak jak Pretorian moofil - bardziej przyszlosciowe rozwiazanie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 na co warto kupic ??? Heh, ja planuję sprzedać moje 512SDR i kupić 256DDR - bo dla mnie wydajnośc w grach jest głownym kryterium zkupu części do kompa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Undofen Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 na co warto kupic ??? Heh, ja planuję sprzedać moje 512SDR i kupić 256DDR - bo dla mnie wydajnośc w grach jest głownym kryterium zkupu części do kompa. Z tym to sie zgodzic nie moge, kazdy polak wie ze glownym kryterium w kupowaniu czegokolwiek do kompa jest kasa :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 Heh, ja planuję sprzedać moje 512SDR i kupić 256DDR - bo dla mnie wydajnośc w grach jest głownym kryterium zkupu części do kompa. To może zacznij od zmiany procesora na wydajniejszy??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakac Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 Moim zdaniem lepszy wybór to 512 SDR Na DDR może ci trochę będzie szybciej chodzić, ale też nie zawsze (strategie wolą ilość niż szybkość) a na SDR przy takiej ilości będzie ci się bez porównania lepiej pracowało :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abuse Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 lepiej DDR, z czasem dokupisz sobie po prostu jeszcze jedną kość, a jak bedziesz modernizował kompa to ram przełożysz a nie 'wyżucisz' Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spavatch Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 Bo ja wiem czy te oslawione DDRy daja az taki duzy przyrost predkosci... Faktycznie, moze dla D1200 byloby to dobre rozwiazanie (sam wstawiam DDRy do mocnych Durkow) ale kto wie czy to nie przypomina troche wstawiania RIMMow do Pentiuma II... :? Pozdr... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axcel Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 Zainwestuj w DDR`y! 256MB to na dzień dzisiejszy do giercowania wstarczająca ilość RAMu (chyba, że robish w 3dsm to wtedy 384 moze okazać sie mało...), a jak z czasem zabraknie to se dokupish. Pamięci DDR nie tylko pozwolą wykorzystać moc tego Durona w 100%, ale także zwiększą ogólną wydajność całego systemu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bbc20000 Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 To jest takie porownywanie jak sliwki do jablek. SDR jest wolniejszy od DDR oczywiscie ale za to 512SDR ma wiecej sensu niz 256DDR poniewaz windows(szczegolnie XP) tak jak i gry beda chodzic znacznie lepiej z wieksza iloscia pamieci poniewaz bedzie mniej "swappowania" pomiedzy pamiecia a twardym dyskiem. Takze jesli nie masz w najblizszym czasie kupowac dodatkowej pamieci to kup 512SDR poniewaz za 2-3 lata DDR bedzie i tak tani i beda pewni i inny znacznie lepsze technologie. Jesli masz zamiar sobie kupic DDR w ciagu paru miesiecy to raczej kup DDR. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bbc20000 Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 Plus jeszcze powinienes powiedziec jaki DDR chcesz sobie kupic 266,333 lub 400. To tez robi roznice. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Khunu Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 Bierz platformęopartą na DDR'ach! Potem będziesz musiał kombinować, zamieniać, przekładać, opychać za pół darmo, żeby mieć DDR'y. Kup najpierw 256M, a jak komp już się nie będzie nadawał do grania, walniesz se tanio jeszcze 256 i będzie git. Dozbierasz kasy i kupisz sobie następną kość zamiast kombinować. Bo za jakiś czas to będzie ci smutno jak uzbierasz kasę na dodatkowe ramy nie? A może zapragniesz wymienić procka i wtedy te SDRy zaczną go dopiero dusić??? Bierz rozwiązanie przyszłościowe... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...