luko32 Opublikowano 7 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2004 WITAM!!! PANOWIE POWIEDZCIE CZEMU NIE POKAZUJE MI TEMP PO WGRANIU BIOSU OD XT. MAM KARTE SAPPHIRE NA HYNIXACH I BIOSIK TEZ TAKI WGRALEM I LIPA? CO TO MOZE BYC? MOZE JAKIS INNY BIOS, POLECCIE CUS?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hajper Opublikowano 7 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2004 Włóż silnik od Ferrari do 126p i spytaj, czemu nie ma skóry na siedzeniach... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 8 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2004 WITAM!!! PANOWIE POWIEDZCIE CZEMU NIE POKAZUJE MI TEMP PO WGRANIU BIOSU OD XT. MAM KARTE SAPPHIRE NA HYNIXACH I BIOSIK TEZ TAKI WGRALEM I LIPA? CO TO MOZE BYC? MOZE JAKIS INNY BIOS, POLECCIE CUS?? A PCB masz od XT ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adasi Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 Włóż silnik od Ferrari do 126p i spytaj, czemu nie ma skóry na siedzeniach... 1158233[/snapback] Nie ma jak pomocna odpowiedź... :mur: Sorry za odgrzebywanie tematu ale mam ten sam problem. Radek 9800pro r360, PCB XT i nie pokazuje tempy po wgraniu biosu. Czemu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 moze jest poza skala?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adasi Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 moze jest poza skala?? 1502136[/snapback] Moze jak nie masz pojecia to sie nie odzywaj? :mur: :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 jest obszerny topic http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=77037&hl= o radkach 9800. pozatym jak nie masz pcb od xt to nie sprawdzisz temperatury (nawet jakbys mial r360) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adasi Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 (edytowane) Nie ma jak pomocna odpowiedź... :mur: Sorry za odgrzebywanie tematu ale mam ten sam problem. Radek 9800pro r360, PCB XT i nie pokazuje tempy po wgraniu biosu. Czemu? 1501781[/snapback] No tak trudno pomóc ? Już lece spędzać cały dzien na czytaniu 77 stron ehhh. Dzieki za pomoc... Edytowane 18 Czerwca 2005 przez Adasi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...