loco_pl Opublikowano 7 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2004 Cze wie ktos moze czy da sie usunac blizne po kurzajce z reki, tak z pare lat ma, laser jakiś czy cuś. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wortigern Opublikowano 8 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2004 Podobno jest taki krem który usuwaja nawet starsze blizny ale nie pamietam jak sie nazywa, popytaj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yahve Opublikowano 8 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2004 Krem na blizny to Cepan, kosztuje grosze, bez recepty (chyba), tyle, ze nie dziala - przynajmniej u mnie nie wplynal nijak na pare duzych blizn (ale serio duzych, moze to dlatego...) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2004 blizy, rozstepy da sie jedynie usunac operacyjnnie kremy sluza tylko do wybielenie rany... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loco_pl Opublikowano 9 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2004 Dobra sprobuje tego kremu a jak nie pomoze to pojde na konsultacje do lekarza zobacze co mi opowie :Q Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 9 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2004 Naprawde masz az taka blizne po kurzajce, ze sie przejmujesz ? Ja kiedys wygryzlem kurzajke z korzeniami tak mnie denerwowala. Mialem ja na palcu i nie mam sladu po niej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mintai Opublikowano 9 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2004 ten cepan to jest bardziej na uelastycznienie blizny, watpie, zeby cos Ci to pomoglo na takie stare blizny ja tego uzywam po wycieciu znamion Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 9 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2004 Dokładnie, Cepan jedynie zmiękcza bliznę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 12 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2004 jak mialem kurzajke na dloni, smarowałem ją takim specjalnym lakierem. jak warstwa tego szmelcu zrobiła sie zbyt gruba to oderwalem lakier...razem ze skórą i kurzaje bardzo latwo wycianalem i spuscilem w klopie<evil> teraz w tym miejscu mam tylko leciutkie załamanie lini papilarnych:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loco_pl Opublikowano 12 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2004 Naprawde masz az taka blizne po kurzajce, ze sie przejmujesz ?Mhm. ps. mial grosze kosztowac ten cepan ;) Dobra over&out close czy chlusniem bo usniem teraz trzeba czekac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feluś Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 a czym usunąc kurzjkę bo byłem na laserze to później czarna była przez 2 tygodnie i tak nie zeszła. Chodzi mi o nazwy sprawdzonych specyfików w rozsądnej cenie(najmniej jak się da) pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 Laser nie dobry. Duzo bulu, a i tak w wiekszosci przypadka zostaje. Kurzajka zlikwidowalem szczekowo. Najpierw lekiem ktory ja spalal, a pozniej wygryzlem skunska. A blizny zadnej nie bylo. Ale blizna nie powinna byc duza z 2mm? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feluś Opublikowano 15 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2004 a jak się nazywa jakiś tani lek na to świństwo który nie powoduje żadnych przebarwień jak np prąciki ze srebrem? pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TAeL Opublikowano 17 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2004 kurzajki zawsze usuwałem laserem na znieczuleniu, smierdziało to jak cholera podczas zabiegu, po tym laserze zero blizn! jeśli chodzi o bliznę to polecam wizytę u dermatologa, napewno coś przepisze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 17 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2004 OMG to ty ile tych kurzajek miales?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...