mlun Opublikowano 7 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2004 Nie wiecie czy na lini PCM moge założyć SDI bo neostrady napewno nie założe bo nie ma war technicznych i nie wiem jak w sdi to jest? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 9 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2004 Na PCM-ie z tego co wiem dzialaja tylko telefony, modemy i faxy. Ani NEO ani SDI na tym nie pojdzie, a doprosic sie o zmiane PCM-ki na zwykla linie to uuhuhuh ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlun Opublikowano 13 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2004 Ja wiem że sie nia da wywalczyć o z mianę lini bo staram sie o to juz rok z małym hakiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AirMax Opublikowano 6 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2005 Ja chcialem tylko spytac jaka jest przyszlosc SDI. bo wszedzie ceny opadaja a SDI 100i w miejscu od lat.. czy nie da sie tej uslugi jakos przyspieszyc? co TF SA chce z tym zrobic.. chyba nie beda przerzucac ludzi na sile do NEO.. a likwidujac .. powinni chyba ( jak w cywilizowanym kraju przystalo:) dac cos w zamian.. czyz nie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:GurU:. Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 mlun napisał(a): Nie wiecie czy na lini PCM moge założyć SDI bo neostrady napewno nie założe bo nie ma war technicznych i nie wiem jak w sdi to jest? 1158252[/snapback] razcej nic nie wyczarujesz zostaje albo radiówka albo np. gointernet.pl AirMax napisał(a): Ja chcialem tylko spytac jaka jest przyszlosc SDI. bo wszedzie ceny opadaja a SDI 100i w miejscu od lat.. czy nie da sie tej uslugi jakos przyspieszyc? co TF SA chce z tym zrobic.. chyba nie beda przerzucac ludzi na sile do NEO.. a likwidujac .. powinni chyba ( jak w cywilizowanym kraju przystalo:) dac cos w zamian.. czyz nie? 1203942[/snapback] SDI jest bardzie stabilne niż neozdrada i działa zdecydowanie stabilniej (cośjak łącze dla elity) ale rewelacji nie ma :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...