Skocz do zawartości
Wojtello

ERROR 1607

Rekomendowane odpowiedzi

:roll: Podczas instalacji większości programów installshield zaczyna pracować poprawnie aż pojawia się komunikat

1607: Unable to install installshield scripting runtime

lub:

WYKRZYKNIK ! (i) Nie można uzyskać dostepu do usługi inastalatora. ...

Na stronach Installshielda coś piszą o tym problemie ale mało konkretnie albo mój angielski jest chyba za słaby . IsScriptów nie mogę zainstalowac bo pojawia się komunikat . Może reinstalka installshielda cos pomoze ?

Może ktoś wie co można z tym zrobić ???

Mój system to XP pro

Za pomoc BARDZO DZIĘKUJĘ !!!!

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O ile dobrze pamietam, to taki problem jest w stanie naprawic ponowna instalacja Internet Explorer.

A tak wogole, to cos mi sie wydaje, ze recznie w systemie sprzatales - w tym wypadku proponuje zaczac od opcji przywracania systemu lub (jesli jest wylaczona) to od naprawy systemu z plyty...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A tak wogole, to cos mi sie wydaje, ze recznie w systemie sprzatales

Do robienia porządków urzywam jv16 i wyrzucam tylko to czego jestem praktycznie pewny . Reinstalka Explorera mnie przeraża . Mam chyba ze 100 ulubionych stron i 1000xsłużbowe maile .

Nie wiem cholera skąd się wzięła ta Errorka wrrrrr..........

THX

DZIEKI przywracanie pomoglo.... :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi