Wojtello Opublikowano 7 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2004 :roll: Podczas instalacji większości programów installshield zaczyna pracować poprawnie aż pojawia się komunikat 1607: Unable to install installshield scripting runtime lub: WYKRZYKNIK ! (i) Nie można uzyskać dostepu do usługi inastalatora. ... Na stronach Installshielda coś piszą o tym problemie ale mało konkretnie albo mój angielski jest chyba za słaby . IsScriptów nie mogę zainstalowac bo pojawia się komunikat . Może reinstalka installshielda cos pomoze ? Może ktoś wie co można z tym zrobić ??? Mój system to XP pro Za pomoc BARDZO DZIĘKUJĘ !!!! Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 7 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2004 O ile dobrze pamietam, to taki problem jest w stanie naprawic ponowna instalacja Internet Explorer. A tak wogole, to cos mi sie wydaje, ze recznie w systemie sprzatales - w tym wypadku proponuje zaczac od opcji przywracania systemu lub (jesli jest wylaczona) to od naprawy systemu z plyty... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtello Opublikowano 8 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2004 A tak wogole, to cos mi sie wydaje, ze recznie w systemie sprzatales Do robienia porządków urzywam jv16 i wyrzucam tylko to czego jestem praktycznie pewny . Reinstalka Explorera mnie przeraża . Mam chyba ze 100 ulubionych stron i 1000xsłużbowe maile . Nie wiem cholera skąd się wzięła ta Errorka wrrrrr.......... THX DZIEKI przywracanie pomoglo.... :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...