Seaden Opublikowano 8 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2004 Witam wszystkich. Mam problem. Jestem abonentem netii net 24 640kbps. Mam niby zewnętrzne, dynamicznie przydzielane ip ale nikt nie moze sie z nim połączyć. Przez gg nie mozna wyslac pliku nie mozna takze polaczyc sie z serwerem gry albo z sewerem komunikatora głosowego który stworze. Po prostu nie mozna w zaden sposób z moim IP sie polaczyć. Co mam robić prosze o pomoc:). Od razu mówie iz nie jest to wina żadnego firewalla a nie antyvirusa ani tym bardziej wirusa. Prosze o pomoc. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boorak Opublikowano 9 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2004 Dziwne, ja moge robić to wszystko, a nawet zakładać serwery. Ale też mam problem, jaki masz ping na onecie tak od 17? Bo u mnie do 16 wszystko ok ping 50-60-70, a na wieczór to od 400-900 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 10 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2004 @Seaden: jesli masz Windowsa XP to byc moze masz wlaczony ten ichniejszy firewall, sprawdz w polaczeniach sieciowych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boorak Opublikowano 10 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2004 Krzychu a mi możesz coś doradzić? Firewalla nie mam włączonego, ani żadnych trojanów, ani wirusów. Poprostu od ok.15 mi ping wzrasta 10x :( A u innych którzy mają net24 raczej takiego czegoś nie ma Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slihoo Opublikowano 22 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2004 no właśnie bo u mnie na net24 śmiga wszystko bez problemu.... stawiam serwery.. gra po sieci, no i stronki ładują sie blyskawicznie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...