Huzio Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 Proszę bardzo o poradę. :cry: Coś mi się podziało z grafika. Szczególnie widać to na filmach AVI , a obiawia sie to w ten sposób że podczas filmów wystepują KOLOROWE PLAMKI przesuwające sie lub migające jak kto woli. Przeinstalowywałem sterowniki, detonatory a nawet skanowałem kompa anty-virem i nie wiem o co chodzi. Czy musi sie to skończyc formatem albo czymś podobnym. Proszę o radę. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 może za bardzo poleciałeś z OC ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 Za wysoka temp. na GPU/MEM. Zobacz czy Ci się wiatraczek kręci na karcie o ile wogule masz tam wiatraczek 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 Gr00bY Mazur"]Za wysoka temp. na GPU/MEM. Zobacz czy Ci się wiatraczek kręci na karcie o ile wogule masz tam wiatraczek 8Oraczej chyba pamiatki przegrzane Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^NiuNiek^ Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 Proszę bardzo o poradę. :cry: Coś mi się podziało z grafika. Szczególnie widać to na filmach AVI , a obiawia sie to w ten sposób że podczas filmów wystepują KOLOROWE PLAMKI przesuwające sie lub migające jak kto woli. Przeinstalowywałem sterowniki, detonatory a nawet skanowałem kompa anty-virem i nie wiem o co chodzi. Czy musi sie to skończyc formatem albo czymś podobnym. Proszę o radę. :) plamki czy kwadraciki i jesli to wystepuje tylko w filmach to bedzie raczej brak kodeka a nie cos z hardware :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 Napisal szczegolnie a nie tylko w AVI Zrob jak rsadzi Rafal, sprawdz temp GPU i memorek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 raczej chyba pamiatki przegrzane Pamiątki to raczej typowe artefakty. A rdzeń IMHO to albo zwis albo kropki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szybki__ Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 kiedys mialem cos takiego jak mi sie plyta z filmem porysowala i byl problem z odczytem...;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 Gr00bY Mazur"] raczej chyba pamiatki przegrzane Pamiątki to raczej typowe artefakty. A rdzeń IMHO to albo zwis albo kropki. jak odawalem gf3ti200 gainwarda tez mialem takie problemy i w karcie napisali uszkodzone pamieci Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avandrel Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 Mam tridenta co sieje kropki i ona ma uszkodzone pamięci - naszczęście leży w szufladzie a nie w kompie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huzio Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 Proszę bardzo o poradę. :cry: Coś mi się podziało z grafika. Szczególnie widać to na filmach AVI , a obiawia sie to w ten sposób że podczas filmów wystepują KOLOROWE PLAMKI przesuwające sie lub migające jak kto woli. Przeinstalowywałem sterowniki, detonatory a nawet skanowałem kompa anty-virem i nie wiem o co chodzi. Czy musi sie to skończyc formatem albo czymś podobnym. Proszę o radę. :) :arrow: Czyli z tego co wywnioskowałem to padła garafika. Hmm. Na szczęście jest jeszcze chyba na gwarancji :lol: A jakie bylo jeszcze moje zdziwienie jak próbowałem przeglądać obrazki. Na zdjęciach też są jakieś PASKI, " to już plaga " - stwierdziłem. Wiec spróbuje zanieść kartę graficzną do serwisu, ciekawe co powiedzą. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...