Skocz do zawartości
Huzio

Grafika --> help! (kolorowe plamki)

Rekomendowane odpowiedzi

Proszę bardzo o poradę. :cry:

Coś mi się podziało z grafika. Szczególnie widać to na filmach AVI , a obiawia sie to w ten sposób że podczas filmów wystepują KOLOROWE PLAMKI przesuwające sie lub migające jak kto woli. Przeinstalowywałem sterowniki, detonatory a nawet skanowałem kompa anty-virem i nie wiem o co chodzi. Czy musi sie to skończyc formatem albo czymś podobnym. Proszę o radę. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Proszę bardzo o poradę.  :cry: 

Coś mi się podziało z grafika. Szczególnie widać to na filmach AVI , a obiawia sie to w ten sposób że podczas filmów wystepują KOLOROWE PLAMKI przesuwające sie  lub migające jak kto woli. Przeinstalowywałem sterowniki, detonatory a nawet skanowałem kompa anty-virem i nie wiem o co chodzi. Czy musi sie to skończyc formatem albo czymś podobnym. Proszę o radę.  :)

plamki czy kwadraciki i jesli to wystepuje tylko w filmach to bedzie raczej brak kodeka a nie cos z hardware :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gr00bY Mazur"]

raczej chyba pamiatki przegrzane

Pamiątki to raczej typowe artefakty. A rdzeń IMHO to albo zwis albo kropki.

jak odawalem gf3ti200 gainwarda tez mialem takie problemy i w karcie napisali uszkodzone pamieci

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Proszę bardzo o poradę.  :cry: 

Coś mi się podziało z grafika. Szczególnie widać to na filmach AVI , a obiawia sie to w ten sposób że podczas filmów wystepują KOLOROWE PLAMKI przesuwające sie  lub migające jak kto woli. Przeinstalowywałem sterowniki, detonatory a nawet skanowałem kompa anty-virem i nie wiem o co chodzi. Czy musi sie to skończyc formatem albo czymś podobnym. Proszę o radę.  :)

:arrow: Czyli z tego co wywnioskowałem to padła garafika. Hmm. Na szczęście jest jeszcze chyba na gwarancji :lol:

A jakie bylo jeszcze moje zdziwienie jak próbowałem przeglądać obrazki. Na zdjęciach też są jakieś PASKI, " to już plaga " - stwierdziłem.

Wiec spróbuje zanieść kartę graficzną do serwisu, ciekawe co powiedzą.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...