adalbertt Opublikowano 8 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2004 Mam wersję Auroc Live, która startuje tylko w trybie tekstowym - dlaczego? Inna sprawa, iż w tym trybie pojawia się napis "live login:" a następnie "Password:" - co tam można wpisać aby przejść do środwoska KDE lub Fluxbox. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 8 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2004 Zapewne hasło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adalbertt Opublikowano 8 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2004 Kurcze, a ja myślałem że numer PESEL ... Ale pewnie taki zabawny gość powie mi skąd wziąć to hasło, no bo przecież trzeba pomagać człowiekowi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 8 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2004 a moze dokumentacje przeczytaj ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adalbertt Opublikowano 8 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2004 Dzięki za radę. Niestety dopiero raczkuję, auroxa ściągnąłem z aurox.org.pl i jak mi się wydaje dokumentacji nie posiadam. Mniejsza zresztą z loginem, ale czemu otwiera się tylko w trybie tekstowym? Mam też najnowszą wersję beta, tam mogę otworzyć zatrówno KDE jak również Fluxbox, ale nie działa znowu mysz - i czemu ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 8 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2004 zapewne nie czytałeś TEGO najciemniej pod latarnią Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adalbertt Opublikowano 10 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2004 Najgorsz, że czytałem i wypróbowałem wszelkie opisane opcje, sądziłem że winne są sterowniki grafiki (Radeon 9600 z Omegą), niestety zmiana opcji xmodule=vesa, a także inne nie przyniosły żadnych rezultatów. Dalej mam do wyboru dwie wersji Auroxa Live: 1. Bez działającej myszy, 2. Tylko w trybie tekstowym, Co zrobić, jestem uparty i muszę mieć teg Auroxa! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 10 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2004 Można po zalogowaniu walnąć startx :D Proste a może i skuteczne :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 10 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2004 no to proponuje slaxa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...