Dr_Zoidberg Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 Witam! Czy ktos orientuje się, czy w Polsce jest dystrybutor Delty? W googlach i na stronie producenta nie znalazlem :-(. A chcialbym zamowic pare sztuk Delta Dual Blade :twisted:. Szwargier ma firme handlujaca elektronika i mogłby sprowadzić, ale musiałbym kupić cały karton ;-(. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 Witam! Czy ktos orientuje się, czy w Polsce jest dystrybutor Delty? W googlach i na stronie producenta nie znalazlem :-(. A chcialbym zamowic pare sztuk Delta Dual Blade :twisted:. Szwargier ma firme handlujaca elektronika i mogłby sprowadzić, ale musiałbym kupić cały karton ;-(. Jeśli się nie mylę, to chodzi ci o wiatraczki delty. Ja też szukałem, ale dystrybutora w Polsce nie znalazłem. Można je kupić tylko razem z radiatorami, ale tam są 6x6mm i 4x4mm. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Zoidberg Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 Na radiatorach sa zwykle wiatraczki. A ja chce potwora :twisted: . To jest WIELKI projekt chłodzenia. Podwojny uklad wirnikow i max 190 CFM (wersja 120x120). 80x80 ma max 80 CFM. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 W polsce raczej ich nie uświadczysz... P.S. ZOIDBERG RULEZ, FUTURAMA ROCKS!!! Z którego odcinka jest Dr. Z na Twoim zdjęciu??? Masz wszystkie odcinki? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...