gambas Opublikowano 1 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2002 Hello @ll.Czy ktos doradzi jakie stosowac sposoby chłodzenia prockow.Jakie wentylatory..jakich firm i ile one kosztuja..A moze chlodzenie woda..rodzaje i cena...Prosze o pomoc.Raczej moj procek ktory kupie to bedzie nie jakis diabel(jakis Duron 1200 :) a moze jakis Athol XP :D ale ze slabszym zegarem...) ale jak juz kupic wentylator to tez na zapas.. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2002 coolerek to może Volcano 7+ www.4max.com.pl lub cennikpc.com jak chłodzenie wodne to www.bloki.wodne.prv.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L.Asten Opublikowano 1 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2002 Temat szeroki jak rzeka :wink: Jeśli powietrze, to tak jak przedmówca Volcano7+ będzie chyba najlepszym wyjściem, mimo iż troszke kosztuje :( to powinien starczyć na długo. Na chłodzenie wodne wydasz więcej ale i wyciągniesz z proca dużo więcej niż na wentylatorze. Praktycznie cały sprzet możesz kupić na wspomnianej wyżej stronce, aczkolwiek dużo możesz zaoszczędzić kupując np. chłodnice na szrocie or something.... btw. Mam do sprzedania mało używany :wink: bloczek Mate'a z zaczepem(Socket A) za 65 zeta, jeśli ktoś zechce... :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 1 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2002 chcialbym miec taki temat na maturze pisemnej z polaka :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reksio Opublikowano 3 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2002 Pozdrowienia dla wszystkich maturzystów. :P :P :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@Xio Opublikowano 3 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2002 dzieks w imieniu wszystkich matutrzystow :lol: a co do chlodzenia to mam dosc extremalne acz dla oszczednych bardzo dobre - chlodzenie moczem - i tu uwaga nie trzymac za dlugo bo sie nagrzewa !!! :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosher Opublikowano 3 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2002 Jesli myslisz o OC to durona 1200 stanowczo odradzam. Watpie abys go puscil ponat 1400Mhz. Ja na wodzie dobilem do niestabilnych 1500Mhz. Zreszta potem go spalilem :twisted: ale w sumie to :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2002 Ja polecam chlodzenie woda. Jesli sam je zbudujesz wyniesie cie to okolo 200zł. Oczywiscie zalerzy co masz w domu. Blok i zaczep radze kupic od Mate swietna robota. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...