Skocz do zawartości
^NiuNiek^

Rodacy ratujcie !!

Rekomendowane odpowiedzi

mam koszmarny problem z C333A ostatnimi czasy odkurzalem go (komp siostry) i po sprzatanku komp sie wiesza , poczatkowo wieszal sie gdy probowalem cos zgrywac z cd na hdd(winda jeszcze sie uruchamiala) zmienialem tasmy i lipa , teraz juz wstaje tylko do wyboru trybow awaryjny i takie tam i po wyborze znuff bot , wykluczam dzwieki i lana te juz sprawdzilem , odnoscie sprzetu hdd segate 4,3gb , grafa vanta 16mb , 128 ramu sdr 133 (firma jakas maloznana, nazwy nie pamientam ), mobo supergrace LX440 baby at , zasilacz 230W at , cd lg 52)

mam dosc juz tych restartow

helP

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A co złego jest w odkurzaczu? Mój znajomy miał chyba z 3 milimetrową warstwe kurzu na kompie, potworność, i przejechał wszystko odkurzaczem, dopóki sie nie styka, nie ma ryzyka spięcia, a nawet jeżeli się zetknie to niekoniecznie musi się coś zepsuć, bo znajomy wcale odkurzacza nie żałował...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

... czym Ty go odkurzales :?: Mam nadzieje ze nie odkurzaczem... 8O ...

ja swojego kompa odkurzam tylko odkurzaczem - dokladnie zakladam ta waska rurke do zakamarkow

odkurzacz jest niezastapiony przy przeczyszczaniu przeroznych slotow i zlaczy!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

odkurzacz to super sprawa tylko trzeba pamietac zeby nim nie rozkrecac wiatraczkow bo one wtedy dzialaja jak pradnica i moga uszkodzic plyte glowna. Natomiast samo zbieranie kurzu jest bezpieczne i skuteczne.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja mam taki fajny stary odkurzacz co mozna do niego podlaczyc rure do tylu i wtedy dmucha zakladama filtr zeby mi syfów nie dmuchał i jak przejade kompa takim czyms to zaden kurz mie na szans

Chodzi ci o tzw "ruska rakiete"?. Ja kiedys uzywalem tego sprzetu do chlodzenia proca :D Zakladalo sie waz od tylu na weza jeszcze taka zwężke(chyba tak sie pisze) i huragan byl taki ze malo obudowy nie przewracalo. A proc zchodzil z tempereratury o ok 15-18 stopni :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A co złego jest w odkurzaczu? Mój znajomy miał chyba z 3 milimetrową warstwe kurzu na kompie, potworność, i przejechał wszystko odkurzaczem, dopóki sie nie styka, nie ma ryzyka spięcia, a nawet jeżeli się zetknie to niekoniecznie musi się coś zepsuć, bo znajomy wcale odkurzacza nie żałował...

3mm sprzatal? Poczekalby az bedzie 3cm, przekrecil i samo by wypadlo :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...