^NiuNiek^ Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 mam koszmarny problem z C333A ostatnimi czasy odkurzalem go (komp siostry) i po sprzatanku komp sie wiesza , poczatkowo wieszal sie gdy probowalem cos zgrywac z cd na hdd(winda jeszcze sie uruchamiala) zmienialem tasmy i lipa , teraz juz wstaje tylko do wyboru trybow awaryjny i takie tam i po wyborze znuff bot , wykluczam dzwieki i lana te juz sprawdzilem , odnoscie sprzetu hdd segate 4,3gb , grafa vanta 16mb , 128 ramu sdr 133 (firma jakas maloznana, nazwy nie pamientam ), mobo supergrace LX440 baby at , zasilacz 230W at , cd lg 52) mam dosc juz tych restartow helP Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spavatch Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 Skoro masz drugi komp to podepnij dysk od swojego i sprawdz czy masz to samo. By the way... czym Ty go odkurzales :?: Mam nadzieje ze nie odkurzaczem... 8O Pozdr... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^NiuNiek^ Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 pedzelek i powietrze w sprayu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 A co złego jest w odkurzaczu? Mój znajomy miał chyba z 3 milimetrową warstwe kurzu na kompie, potworność, i przejechał wszystko odkurzaczem, dopóki sie nie styka, nie ma ryzyka spięcia, a nawet jeżeli się zetknie to niekoniecznie musi się coś zepsuć, bo znajomy wcale odkurzacza nie żałował... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^NiuNiek^ Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 wstretne uparte kompisko :x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spavatch Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 Z kompem jak z kobieta, jak sie zawezmie i uprze to nie pojdzie jak trzeba... jedyna rada to dopieszczenie :lol:. Pozdr... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czyzyk Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 Z kompem jak z kobieta, jak sie zawezmie i uprze to nie pojdzie jak trzeba... jedyna rada to dopieszczenie :lol:. Pozdr... Albo przy****ć pare garści i na siłe :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 ... czym Ty go odkurzales :?: Mam nadzieje ze nie odkurzaczem... 8O ... ja swojego kompa odkurzam tylko odkurzaczem - dokladnie zakladam ta waska rurke do zakamarkow :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 a ja mam taki fajny stary odkurzacz co mozna do niego podlaczyc rure do tylu i wtedy dmucha zakladama filtr zeby mi syfów nie dmuchał i jak przejade kompa takim czyms to zaden kurz mie na szans Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boss Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 ... czym Ty go odkurzales :?: Mam nadzieje ze nie odkurzaczem... 8O ... ja swojego kompa odkurzam tylko odkurzaczem - dokladnie zakladam ta waska rurke do zakamarkow odkurzacz jest niezastapiony przy przeczyszczaniu przeroznych slotow i zlaczy! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maybach Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 a kumpel odkurzal kompa odkurzaczem i padla plyta gl. :( no ale nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo i juz ma nowego kompa :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 odkurzacz to super sprawa tylko trzeba pamietac zeby nim nie rozkrecac wiatraczkow bo one wtedy dzialaja jak pradnica i moga uszkodzic plyte glowna. Natomiast samo zbieranie kurzu jest bezpieczne i skuteczne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lipny Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 a ja mam taki fajny stary odkurzacz co mozna do niego podlaczyc rure do tylu i wtedy dmucha zakladama filtr zeby mi syfów nie dmuchał i jak przejade kompa takim czyms to zaden kurz mie na szansChodzi ci o tzw "ruska rakiete"?. Ja kiedys uzywalem tego sprzetu do chlodzenia proca :D Zakladalo sie waz od tylu na weza jeszcze taka zwężke(chyba tak sie pisze) i huragan byl taki ze malo obudowy nie przewracalo. A proc zchodzil z tempereratury o ok 15-18 stopni :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^NiuNiek^ Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 dzieki wszystkim za odp kupilem 1700+ a ten schit sprzedaja w niedziele na gieldzie . Swojego birda 1000 dalem siostrze i kupilem jej mobo shuttla i obudowke i zasowa jak 3a niema tego zlego ...hehe :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 oj Tatanka, Tatanka ... wenytle w kompie są bezszczotkowe i nie moga wytwarzać prądu po dostarczeniu siły mechanicznej ( stary wykład ci się przypomniał z fizyki, co? ). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 A co złego jest w odkurzaczu? Mój znajomy miał chyba z 3 milimetrową warstwe kurzu na kompie, potworność, i przejechał wszystko odkurzaczem, dopóki sie nie styka, nie ma ryzyka spięcia, a nawet jeżeli się zetknie to niekoniecznie musi się coś zepsuć, bo znajomy wcale odkurzacza nie żałował...3mm sprzatal? Poczekalby az bedzie 3cm, przekrecil i samo by wypadlo :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^NiuNiek^ Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 hehe kazdy sposob jest dobry :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 1 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2002 A ja się nie bawię tylko biorę odkurzacz, na niego końcówkę ze szczotką - pół minuty i po robocie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...