jakubkrawiec Opublikowano 8 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2004 Mam zamiar podkręcić mojego poczciwego Celerona 1700 MHz do 2266 MHz, ale nie mam możliwości stopniowego podkręcania np. co 50 MHz (płyta nie pozwala na zmianę FSB bez zmiany AGP i PCI). Jaki cooler do 80 zł. polecacie (tańszy mile widziany). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Murdoc Opublikowano 8 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2004 PENTAGRAM FREEZONE QC-80 AlCu http://www.pentagram.pl/produkty_new/szcze...ache=1102512935 To chyba jedyne rozsadne rozwiazanie do 80.00 PLN... :wink: Aczkolwiek obstawialbym na dozbieraniu troche $$$ i kupieniu czegos lepszego... W koncu ida swieta :P Pozdro... __________________________ I've got probably the last Northwood in Poland :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 8 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2004 zamiast wywalac 80 na coolera ja bym sprzedal celka i dolozyl i kupil northwooda 1,6 :) i puscil na 2,4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychol Opublikowano 8 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2004 a moze byl bys zainteresowany asusem p4v8x-x http://allegro.pl/show_item.php?item=36828455 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakubkrawiec Opublikowano 8 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2004 Moja płyta nie obsługuje FSB wyższego niż 133 MHz. Powyżej zmienia również AGP i PCI. Nic droższego nie wchodzi w gre, poniewaz planuję jeszcze zakup DDR`ów i kartki muzycznej (nie wiem jeszcze w jakiej kolejności). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuperRzeźniK Opublikowano 9 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2004 Murdoc popieram!! jedyne sensowne!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakubkrawiec Opublikowano 9 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2004 Dzięki! To juz wiem co sobie kupię po świętach :) (tak wogóle to jeszcze karte dźwiękową kupię, żeby odciązyć procesor troszke i RAM). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Murdoc Opublikowano 9 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2004 Dzięki! To juz wiem co sobie kupię po świętach (tak wogóle to jeszcze karte dźwiękową kupię, żeby odciązyć procesor troszke i RAM). Jak bedziesz juz tak daleko, a moze bedziesz zainteresowany zakupem Q-80 AlCu (czyli wersja bez kontrolera obrotow) za 59.00 to daj znac na GG: 6447055, bo jeden wlasnie, oryginalnie zapakowany lezy obok mnie (nowka). Pozdro... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrewthx Opublikowano 12 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2004 ee miałem ową konfigurację i na boxowym żył mawet dość dobrze,przy wydajnym przewiewie obudowy,jeśli już to PENTAGRAM FREEZONE QC-80 AlCu ...ale ten procesor to gra nie warta świeczki,wzrost wydajności jest tylko w kodowaniu i tyle(+80 watt w plecy) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakubkrawiec Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 Czyli lepiej się wstrzymać? W sklepie powiedzieli, że lepiej dodać RAM`u. To mi by bardziej odpowiadało. Nie wiem jeszcze co zrobię... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrewthx Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 z własnych doświadczeń wiem,że ten procesor jest sens podkrecać jedynie przy kodowaniu AV,do innych zastosowań się nie nadaje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...