kojak_ct Opublikowano 8 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2004 Jak w temacie. Nigdzie nie mogę dorwać sklepu, który sprzedaje te dyski. Zamówiłem w siriusie ale przysłali mi 7K80 mimo, że zamówiłem 7K250. Zadzwoniłem do nich to powiedzieli mi, że tych modeli aktualnie nie mają. Może wy macie jakiś namiar? Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CriXu Opublikowano 8 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2004 KOMOUTRONIK :D:D:D: http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=11984 Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 8 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2004 Zapomniałem dodać, że SATA nie wchodzi w grę. :wink: Tylko ATA. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CriXu Opublikowano 8 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2004 to jesli mieszkasz w Zielonej Górze lub calkiem niedaleko to tam mozesz kupic.... a dokladnie jest tam cos takiego: Dysk twardy Hitachi (IBM) Deskstar 7K250 80GB Ultra ATA 100, 7200 2MB kosztuje 251zł i jest na 3 letniej gwarancji niestety sklep nie zajmuje sie sprzedaza wysylkowa jak cos adres sklepu to www.adi.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 9 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2004 Kurde. Chodzi mi dokładnie o ten ale niestety mam kawał drogi do nich. :( Muszę szukać sklepu ze sprzedażą wysyłkową. :( Dzięki za pomoc. pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...