timmon24 Opublikowano 9 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2004 moje HYNIXY beda za około tydzień we wtorek wysla dopiero cóż czeba czekać jak bede mial to dam znac co i jak Co byscie mi radzili jesli na moim KT 600 nie odpalą te pamieci ??? Mysle ze jeślki mi nie zadziałaja na tej płycie to pewnie gdzieś na bok rzuce te pamięci i bede czekał moze z miesiąc aż będee miał kase na ABITA NF 7SL jestem pechowcem no i mam watpliwości Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Gargamel Opublikowano 9 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2004 pamiatki maja 36 miesiecy gwary wiec mysle ze nie powinno byc klopotow - ale tak na wszelki wypadek paczke bede otwieral w obecnosci kierownika urzedu pocztowego UPDEJT - musialem zrezygnowac z zamowienia gdyz nie sa w stanie wystawic faktury VAT chyba wiecie co to znaczy apropo ich pochodzenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...