Jurek Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 Witajcie! Zakupiłem płyte Gigabyte 8IEX i procesor Intel 1.8 A Nortwood BOX pamieć ram 256 ram kingston 333 Mhz płyta słynie zmożliwości podkrecania i to prawda. Mam jednak problem ponieważ nie można wymusić asynchronicznej pracy PCI/AGP 33/66 opcja ta nazywa się Fixed PCI /AGP Frequency po zmianie szyny z 100Mhz np. na 110 częstotlowości szyny systemowej wzrosta liniowo do 37 Mhz a AGP do 71 wiadomo za duzo. Proszę o radę , może to wina procesora a może moja nie wiedza w tym temacie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 hmm dziwne jk masz to w biosie ustawione na enabled to powinno dzialac i napewno nie zalezy od proca jak juz to masz plyyte uszkodzona Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jurek Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 z płyta jest chyba wszystko w porządku testy sa ok znajomy podpowiedział zebym zmienił szynę na 133Mhz i wtedy ta opcja bedzie działać chodzi o dzielniki? a nie jak ja to robiłem np. na 105 Mhz, 110Mhz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...