sin222 Opublikowano 8 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2004 Logitech z-680 czy logitech z-5500??Które doradzacie??bardzo proszę o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radosuaf Opublikowano 8 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2004 Ja bym brał Logi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mixtol Opublikowano 8 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2004 Logitech z-680 :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 8 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2004 Ja bym uzyl opcji szukaj . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 8 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2004 z logitechow to ja bym wybral CREATIVA :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter166 Opublikowano 8 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2004 Lepsze sa logitecha 5500 a ja osobiscie zadnych bym nie kupil!!Jezeli mialbym kupowac jakies glosnik to tylko creativa!!!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sin222 Opublikowano 8 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2004 Z tego co wyczytałem na stronach i na forum to ligitech jest lepszy od creativa....w takim razie creativ-jaki model doradzacie??glosniki beda uzywane do kina domowego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opentany Opublikowano 8 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2004 a ja bym wybral te http://allegro.pl/show_item.php?item=36583061 tylko ze troche kosztuja ;) ;) ;) ;) ;) CREATIVE RULEZZZ sam mam i jestem zadowolony PZDR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sin222 Opublikowano 9 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2004 Fajne fajne ale nie maja one dekoderów żadnych:/ a jak chche podłaczyc do dvd nie mając amplitunera to już tak wesoło nie jest..a logitechy posiadaja dolby digital dts i dolby digital pro logic 2... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LK Opublikowano 9 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2004 A ja zdecydowanie bym bral te: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=36319194 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opentany Opublikowano 9 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2004 no tez spoko, tylko zalezy ile kasy ma sie w kieszeni a wydanie ddobrego sprzetu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 9 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2004 sam mam identyczny dylemat... zastanawiałem sie miedzy Gigaworks'ami 550 a głośnikami Logitech'a Z-680... ale po przeczytaniu wielu komentarzy klientów sklepu komputronik.pl nie mam wątpliwości że Logitech ma przewage.... Także mój wybór padł na Logiego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sin222 Opublikowano 9 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2004 Logitech to oczywistość-głośniki mają power nieporównywalny do creativa.tylko właśnie który model-dzis sprawdzalem w sklepie i z-680 kosztują 1600 a z-5500-1350zł...ale chyba wole dołożyć te 250 i kupić produkt sprawdzony i zachwalany przez wszystkich...Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neonix Opublikowano 9 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2004 z logitechow to ja bym wybral CREATIVA :]podziela twoje zdanie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wkamil Opublikowano 16 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2004 Logitech to oczywistość-głośniki mają power nieporównywalny do creativa.tylko właśnie który model-dzis sprawdzalem w sklepie i z-680 kosztują 1600 a z-5500-1350zł...ale chyba wole dołożyć te 250 i kupić produkt sprawdzony i zachwalany przez wszystkich...Pozdro Kup z-5500 - nie pozalujesz, w polaczeniu z audigy zs brzmia naprawde ladnie. Sprawdzalem organoleptycznie (u siebie w domu ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 17 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2004 na elektronice jest obszerny temat o glosnikach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...