Andrz3j Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 Mam problem z moim drugim starym kompem . A mianowicie jest to komputer biurowy compag posiadający zasilacz AT ale nie taki zwykły lecz z doatkowa wtyczka.. Do płyty głownje dochodzą nie 2 (jak w zwykłych AT) wtyczki lecz oprócz tych dwóch tradycyjnych dochodzi jeszcze jedna wtyczka dośc długa (w sumie do płyty dochodzą 3 wtyczki). Do tego zasilacza dochodzą równiez diody od HDD i dioda od zasilania, ( a nie jak tradycyjnie podłaczane do płyty) Problem jest taki ze komp nie za każdym razem się załącza (juz bardzo żadko :( ) , jesli natomiast już się załączy to jak go od razu wyłacze i ponownie próbuję właczyc to juz nie startuje... Co to może byc płyta czy zasilacz ma swoje osatnie dni?? :( Może ktoś z Was ma na sprzedaż za grosze taki zasilacz???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 Z zasilaczami do compaq'a to cięzka sprawa,nawet jak się zwrucic do compaq'a po taki zasilacz to raczej nie będą miel (wiem bo ostatnio miałem taką sytuacje,jak w koncu miel to krzykneli coś koło 400). Może na allegro znajdziesz? Nikłe szanse, (tak jak to że znajde tam w koncu tasiemke do s25) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...