3bynio Opublikowano 8 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2004 Witam :!: po ustawieniu tapety napis pod ikonami jest w prostokącie o innym kolorze. jak pozbyć się tego kolor (żeby był przezroczysty) :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 8 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2004 Bylo, szukaj!! A skoro juz jestem... Panel Sterowania -> System-> Zaawansowane-> 1 przycisk Ustawienia-> 2 checkbox od dolu (zaznaczyc) (cos tam z cieniami - 'Drop Shadows' u mnie) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3bynio Opublikowano 8 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2004 Bylo, szukaj!! A skoro juz jestem... Panel Sterowania -> System-> Zaawansowane-> 1 przycisk Ustawienia-> 2 checkbox od dolu (zaznaczyc) (cos tam z cieniami - 'Drop Shadows' u mnie) DZIĘKI BARDZO :!: :!: :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...