4MaX4 Opublikowano 8 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2004 Witam mam takie pytanie chcialem sobie zminic biosa na plycie asrock k7s8x i gdy chce go sflashowac pokazuje sie cos takiego Error 3 > this file is not exist czy cos w tym stylu a i tu zaznacze ze chce sflashowac z nowszej wersji biosu na starsza jesli ktos ma jakies pomysly niech pisze. Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 8 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2004 tytul tematu! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonbubu Opublikowano 8 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2004 Spróbuj tym programem http://lejabeach.com/ASRock/flash/flash.zip :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4MaX4 Opublikowano 9 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2004 Probowalem i lipa jest to samo co na ASRFLASH :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MONK Opublikowano 9 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2004 Wtam. Miałem taki problem jak żle wpisywałem nazwę biosa:] brakowało kropki lub odstępu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...