WaWrzOL Opublikowano 8 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2004 Czy ktos moze mi jakiej firmy to karta? Bo za cholere nie moge sie dowiedz :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 8 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2004 a nie mozesz zdjac radiatora?byc moze ktos mnie zaraz skrytykuje za slepote ale ja w tym widze mx2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WaWrzOL Opublikowano 8 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2004 Nie moge bo nie mam odpowiednije pasty a karta idzie zaraz na allegro :) Nie widzialem jeszcze 2mx na bga. To jest mx440 (ponoc) lecz nie wiem jakiej firmy bo jak narazie na bga widzialem tylko Asusy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoshi_tom Opublikowano 8 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2004 Pamieci 5ns czyli to musi byc dosc stara karta.... moze to jakis radeon 9000? hmmmm /edit: Karty o takim kolorze PCB wiem ze produkuje PALIT... sam mialem o takim kolorze Ti4200... moze to jakis trop :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miecz Opublikowano 8 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2004 to jest karta gainward jednoznacznie! gainward produkuje swoje karty wlasnie na takich plytkach;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin5611 Opublikowano 8 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2004 To jest na 100% GF 4MX ale czy 440 czy 460 to nie wiem. Zdawalo mi sie ze gdzies widzialem ta takim pcb chyba jakiegos prolnika(prolnik ma złólte/zlote pcb). Moze Palit bo na allegro jest jakis 4mx palita na pcb w takim kolorze. Na 100% nie jest to Gainward poniewaz karty gainwarda są na czerwonym pcb i chyba zawsze mają jakies oznaczenia ze to gainward. Na 100% jestem pewnien ze nie jest to: Gainward, MSI, LEADTEK, Prolnik, Gigabyte, ASUS, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WaWrzOL Opublikowano 8 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2004 Odwiedzilem strone Palita ale tam sa tylko karty z pamiecami Tsop i niskim profil. Jednakze kolor PCB i wyglada radiatora sie zgadzaja. 95% to karta Palita lecze musze wiedziec dokladnie... Chyba mamy podejrzanego.. To Palit Daytona GeForce4 MX 440-SE http://www.ediscom.ru/index-ea=1&ln=1&shp=...owgood&num=3596 Teraz tylko musze dorwac recke :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hajper Opublikowano 8 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2004 Miałem GF2 mx400 palita - wyglądał prawie identycznie, tylko że miał TSOP-y. Może to GF4 MX4000 czy jak oni nazwali jedne z ostanich wytworów ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 8 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2004 IMO wkladasz do kompa i powinno to wykryc i zainstalowac... Wtedy AIDA, EVEREST, Sandra - najlepiej na raz, aby miec pewnosc. Moze firmy nie poda, ale bedziesz wiedzial wszystko o chipsecie bez sciagania radiatora.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolekcjoner Opublikowano 8 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2004 heheehe no to mamy zagadke :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoshi_tom Opublikowano 8 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2004 No czyli mialem racje :) To palicik :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quam Opublikowano 8 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2004 A ja miałem tą karte w rękach :) tylko miała jeszcze wiatraczek, to jest Palit GF 4MX 440 64Mb 128-bit :) tylko na ramch nic nie pisze... są czarne calutkie ale reszta pasuje :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...