DziuraWy71 Opublikowano 8 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2004 moj kumpel ma plyte na sockA, a na niej athlona 1,4 GHz... Ma ddr-y 266 MHz bodajze. Czy mozna tam wlozyc jeszcze DRRa 400 MHz i nic sie nie stanie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 8 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2004 Mozna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wasiela Opublikowano 8 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2004 jak płyta obsłuży to może włożyć tylko te 4 setki będą chodzić jakko 266 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opentany Opublikowano 8 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2004 zgadzam sie z przedmowca po co przeplacac jak i tak plyta nie wyciagnie 400 MHz (chyba ze na przyszlosc) ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 9 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2004 opentany a ty to prorok czy co ? nigdzie nie napisał o jakie mobo czy proca chodzi ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piterrro Opublikowano 9 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2004 Podaj jaką plyte główną ma ten twój kumpel, bo niektóre obsługują, a niektóre nie... A jeśli nawet nie obsługuje to i tak można tę pamięć włożyć ale będzie pracowała z mniejszą częstotliwością(maksymalną dla danej płyty głównej), więc kupić można 400, nawet jak nie bedzie obsługiwało... A może przy odrobinie kasy kumpel bedzie chciał zmienić płyte główną, to nie bedzie sie martwił, że ma pamięci za wolne... Ja wcześniej miałem AsRocka, który obsługiwał max. 333 MHz, a kupiłem 400 i bylo dobrze. Teraz zmieniłem płyte i teraz działają na 400... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...