maciek103 Opublikowano 8 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2004 Od jakiegoś czasu moją stroną stratową stała sie dziwna wyszukiwarka "hot-search". Gdy we właściwościach Internet Explorer zminiłem na inną strone wszystko wydawało sie OK. Jednak po 3-4 włączeniach niechciana witryna znowu sie pojawiła jako strona startowa. Nie pomogło nawet zablokowanie w rejestrze zmiany 'strony startowej'. Czy istnieją jeszcze jakieś sposoby na rozwiązanie mojego problemu??? Dziękuje i pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stuku Opublikowano 8 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2004 http://www.bleepingcomputer.com/forums/topict3104.html Polecam zmienić przeglądarke na Opere lub Firefoxsa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olexy Opublikowano 12 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2004 Hej mam ten sam problem a ten link wcale mi nie pomogł jeśli mozesz i wiesz jak to zrobic to proszę cie napisz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek103 Opublikowano 12 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2004 ja niestety nadal nie rozwiązałem tego problemu :? mam nadzieje że ktoś jeszcze napisze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ali26 Opublikowano 12 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2004 hijack this przeskanuj tym programem u mnie zadzialalo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grafis Opublikowano 31 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2005 Z własnego doświadczenia wnioskuję, że to trojan StartPage. Polecam Norton Antivir lub Panda Titanium, mogą być w wersjach testowych. U mnie pomogło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikeft Opublikowano 31 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2005 To na 100% jest trojan bo miałem go i wykasowałem najnowszym Avastem (znajdziesz go na www.dobreprogramy.pl).A na przyszłość zostaw zarejestrowanego Avasta w kompie (rejestracja jest free) i instalnij Opere. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tetek Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2005 masz po prostu viruska albo trojana najlepiej przeskanuj kompa mks_vir.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senara Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 do czegos takiego doprowadzaja najczesciej aplikacje typu miedzy innymi aware.mi w takich sytuacjach zawsze pomagal program ad-aware ;) mks_vir, czy Norton rzadko sie sprawdzaly. czesto znajduja przyczyne, jednak nie usuwaja jej. mozna sie potem pobawic w "reczne" uwuwanie danej aplikacji w trybie awaryjnym bez obslugi internetu. pod tym linkiem znajdziesz owy programik. http://security.computerworld.pl/ftp/4259/...nal%201.04.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...