maniekh8 Opublikowano 8 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2004 witam... mam nadzieje ze pisze w dobrym dziale , jesli nie to prosze o wyrozumiałosc i przeniesienie tego posta do odpowiedniego działu za co WIELKIE THX... moze mi ktos doradzic i powiedziec czy da sie cos z tego sprzetu wycisnac a przede wszystkim czy wogule sie da i czy sie opłaca ... jesli sie nie da to nich mi ktos doradzi czy mozna do tej płyty wsadzic jakis mocniejszy procesor ... jesli sie da wsadzic to moze poradzcie jaki mozna najwiekszy... z gory dziekuje za wyrozumiałosc i za porady... AMD ATHLON XP 1800+ ECS K7VTA3 512 MB DDR PC3200 (400mhz) RADEON 96OO PRO 128MB TV Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoshi_tom Opublikowano 9 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2004 Lepiej zmien plyte a nie proca :) Ta plyta to porazka... sam mialem niby stabilnie w miare bylo ale... zadnych mozliwosci O/C itp. Max proc o ile sie nie myle to byl 2600+ do niej... mowie o v 3.1 ktora mialem ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniekh8 Opublikowano 9 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2004 sam mialem niby stabilnie w miare bylo ale... zadnych mozliwosci O/C itp. naprawde nie da sie nic z tego sprzetu wydusic :cry: :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcolm28 Opublikowano 9 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2004 Niestety nie. Sam wiem co to jest miec ECS'a :cry: :evil:plyta zero mozliwosci OC Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniekh8 Opublikowano 9 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2004 to moze ktos mi doradzi jaką płyte kupic aby była najlepsza do mojego procesora i zeby miała mozliwosci O/C :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...