Jaco_ Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 W opcjach nview zmien format tv na PAL-B i format sygnału video na taki jaki masz. Tesh mialem taki problem i teraz wszystko jest ok. Poprostu gitarra :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beyblade Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 jeden telewizor to daewoo i ma około 2 lata, ale drugi to philips i ma 3 miesiące, więc telewizor musi być ok. Może to serio problemy z kablem :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrewthx Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 niemożliwe by tyle się męczyć z podłączeniem do tv,jeśli w s-video jest jakiś ERROR,to nview nawet mi się zgłasza, w starych sterach była opcja wymuszania tv Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beyblade Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 mam wyłączone uruchamianie nview przez msconfiga, ale co to zmieni gdy włącze go? Stery mam najnowsze :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaco_ Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 nview mozesz miec wylaczone chodzi o ustawienia w sterownikach. Tutaj masz screeny oraz co i jak (moze to ci pomoze): Właściwości Ekranu -> Ustawienia -> Zaawansowane -> Nazwa twojej karty -> nView -> i dalej to: http://strony.aster.pl/piccolo/nview.gif ustaw tam na PAL-B i zmien format sygnału video na taki jaki masz. Mi to pomogło... Wesołych :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...