ashgan Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 Majac powszechnie znany kod dostepu mozna zamowic sobie cos wysylkowo ? Chodzi mi o Action w Katowicach :) A dodam iz firmy nie posiadam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boss Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 Jesli ktos zna 'dojscia' do zakupow w Action w Krakowie, to prosze o info! :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 ja moge, ale w warszawie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 Dużo taniej wychodzi mając 'dojścia'? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 Jesli ktos zna 'dojscia' do zakupow w Action w Krakowie, to prosze o info! :roll:Ja też !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boss Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 Jesli ktos zna 'dojscia' do zakupow w Action w Krakowie, to prosze o info! :roll:Ja też !!!No to jest nas dwoch :D /nadal czekamy.. :oops: / Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 Dużo taniej wychodzi mając 'dojścia'? Dużo taniej ? Kupujesz po cenach hurtowych, a jak kupujesz dużo to masz zniżki i jest naprawde tanio, tylko że nie ma zbyt dużej oferty, np. nie ma w actionie dysków maxtora, płyt głównych asusa, kart grafiki Gainward czy gigabyte czy winfast, poprodtu ciach!ufka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boss Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 Dużo taniej wychodzi mając 'dojścia'? Dużo taniej ? Kupujesz po cenach hurtowych, a jak kupujesz dużo to masz zniżki i jest naprawde tanio, tylko że nie ma zbyt dużej oferty, np. nie ma w actionie dysków maxtora, płyt głównych asusa, kart grafiki Gainward czy gigabyte czy winfast, poprodtu ciach!ufka ale czasem cos sie fajnego trafi, a nie obraze sie, jak bedzie taniej :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 Dużo taniej wychodzi mając 'dojścia'? Dużo taniej ? Kupujesz po cenach hurtowych, a jak kupujesz dużo to masz zniżki i jest naprawde tanio, tylko że nie ma zbyt dużej oferty, np. nie ma w actionie dysków maxtora, płyt głównych asusa, kart grafiki Gainward czy gigabyte czy winfast, poprodtu ciach!ufka ale czasem cos sie fajnego trafi, a nie obraze sie, jak bedzie taniej :D no jasne, ja sam staram sie kupować w action i jakoś dobrze mi to wychodzi, no ale dysk kupiłem na giełdzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 decnis-mahs siakies znajomosci? :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr_Gizmooo Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 Proszę mi podesłać Cennik z Action w Warszawie jeśli ktos ma. Z góry dziękuję!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Przemek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pio [PL] Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 Proszę mi podesłać Cennik z Action w Warszawie jeśli ktos ma. Z góry dziękuję!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Przemek To mi tez :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 a moze tee haslo do Action we wroclawiu , zna ktos styklo by mi sie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 1 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2002 decnis-mahs siakies znajomosci? :/ Ale gdzie, na giełdzie czy w hurtowni ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemeq Opublikowano 1 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2002 Jesli ktos zna 'dojscia' do zakupow w Action w Krakowie, to prosze o info! :roll:Ja też !!!No to jest nas dwoch :D /nadal czekamy.. :oops: / Ludzie, idźcie tam z papierami z firmy ojca/wójka/cioci i kupujcie sobie sami.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 1 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2002 Jesli ktos zna 'dojscia' do zakupow w Action w Krakowie, to prosze o info! :roll:Ja też !!!No to jest nas dwoch :D /nadal czekamy.. :oops: / Ludzie, idźcie tam z papierami z firmy ojca/wójka/cioci i kupujcie sobie sami.... chyba za pierwszym razem musi tam byc własciciel firmy lub ktos upowazniony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boss Opublikowano 1 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2002 Jesli ktos zna 'dojscia' do zakupow w Action w Krakowie, to prosze o info! :roll:Ja też !!!No to jest nas dwoch :D /nadal czekamy.. :oops: / Ludzie, idźcie tam z papierami z firmy ojca/wójka/cioci i kupujcie sobie sami.... nie mam w rodzince nikogo z firma :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2002 Tylko sie nie smiac :D. Jak moj ojciec ma sklep odziezowy to moge zakupic sprzet po cenie hurtowej tak???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...