desperado2 Opublikowano 9 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2004 Witam Najnowszy firmware do speedtouch 510 - R4.2.7 umożliwia podobno qos. Ściągnąłem go z holenderskiej strony, zainstalowałem i męczyłem się z wpisywaniem komend poprzez CLI. Robiłem wg instrukcji - najpierw label, potem label rules i na tym się zatrzymałem. Proszę o pomoc - krok po kroku - jakie komendy wpisać, żeby nadać najwyższy - realtime - priorytet dla portu udp 7777, który jest używany do gier online, tak aby nikt inny w mojej sieci lokalnej nie zakłócał mi gry poprzez np. ściąganie czy p2p. Czy to w ogóle jest możliwe na tym sprzęcie??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
desperado2 Opublikowano 9 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2004 Niech ktoś z zaawansowanych użytkowników spróbuję tego dokonać, bo ta instrukcja mogłaby się przydać bardzo wielu użytkownikom neostraty tp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...