tsm Opublikowano 9 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2004 Dlaczego spadła mi tak drastycznie szybkość liczenia jednostki ze 150 Mflops na 22 Mflops i efficiency z 8CpF na 61,09 CpF ???? Co może być przyczyną ????? :cry: Teraz wolniej będę szukał ufoludków :lol: A liczę na starym SETI. Czy może ktoś pomóc??????? Z góry dziękuję za pomoc. Mam procesor: AMD Athlon 1300MHz L1 Cache: 128KB, L2 Cache: 256KB Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 9 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2004 HELP !!!!!!!!!!!!!! POMOCY !!!!!!!!!!!!!!! ... 5. Wątki tytułować konkretnie, w sposób mówiący w skrócie o tym, czego dotyczą - czyli nie: "Pomocy!", "Co się dzieje?", "Pilne!" etc. Pamiętaj, że nadając topikowi konkretny tytuł, ułatwiasz innym korzystanie z forum i jednocześnie zwiększasz swoje szanse na uzyskanie odpowiedzi. ... Zmień temat na regulaminowy. Można to zrobić poprzez edycję pierwszego postu (przycisk ). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiki-yu Opublikowano 9 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2004 Dlaczego spadła mi tak drastycznie szybkość liczenia jednostki ze 150 Mflops na 22 Mflops i efficiency z 8CpF na 61,09 CpF ???? Co może być przyczyną ????? :cry: Teraz wolniej będę szukał ufoludków :lol: Czy może ktoś pomóc??????? Z góry dziękuję za pomoc. Mam procesor: AMD Athlon 1300MHz L1 Cache: 128KB, L2 Cache: 256KB a co liczysz ? UD ? Seti@Home ? coś na Boinc`u ? a mogło spaść z powodu jakiegoś zainstalowanego softu w kompie, może grasz w coś cały czas ? może zainstalowałeś jakiegoś P2P który żre proca (np. opartego na Javie którą masz w złej wersji - Azureus), może masz jakiegoś wirusa ? albo po prostu masz pecha Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tsm Opublikowano 9 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2004 Liczę WU na SETI@Home. Nic nie było instalowane, wcześniej liczył normalnie a tu nagle tak zwolnił. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiki-yu Opublikowano 9 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2004 może pojawiają się teraz tak duże i skomplikowane jednostki że liczy tak wolno? w końcu seti@home 1 jest juz chyba wygaszane w związku z przesiadką na boinc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tsm Opublikowano 9 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2004 tzn, że lepiej zacząć liczyć w BIONCu ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin20_21 Opublikowano 10 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2004 tzn, że lepiej zacząć liczyć w BIONCu ?TAK 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeberko Opublikowano 10 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2004 Większa rywalizacja teamów, więcej statów i lepsza zabawa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tsm Opublikowano 10 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2004 No dobra na dniach przesiądę się na BOINC. Ale może ktoś odpowie na pytanie w temacie i pomoże ? :( :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeberko Opublikowano 10 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2004 A inne testy wydainościowe kompa 3Dmarki, SSandra, AIDA32 są w normie no i jak chodzi system? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tsm Opublikowano 13 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2004 Już jest ok. Chyba jednak to była wina WU :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeberko Opublikowano 13 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2004 No w starym SETI takie kobylaste WU potrafią nieźle zad(q)enerwowac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tsm Opublikowano 13 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2004 Widocznie takie mi się trafiły :D , ale teraz mam problem z BOINC :( http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=104...a3e2adf000ccbcb jakby ktoś mógł pomóc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...