joshua Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 Ludzie , nie jestem fanem gier ale razem z grafą dostałem Serious Sam-a. Nie wiem jak załatwić tego grubasa na końcu gry a napierd...ć przez 4 godziny w niego mie się nie chcę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 poradnik do 1 SS http://www.gry-online.pl/S024.asp?ID=72 poradnik do 2 SS http://www.gry-online.pl/S024.asp?ID=120 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 1 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2002 ~ --> please god --> please giveall --> ~ I dawaj do przodu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rob_e Opublikowano 1 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2002 ~ --> please god --> please giveall --> ~ I dawaj do przodu ;) dokładnie :) tylko tak mozna przejsc ss Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joshua Opublikowano 2 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2002 Dzięki , dzięki (szczególnie za linki...). Panowie rąbie w tego dziada przez 2 godziny a on cały czas dostaje jakieś wsparcie. Może mój egzemplarz gry nie ma końca.... :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joshua Opublikowano 19 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2003 Cze , jak kto jeszcze pogrywa po sieci w Serious Sam-a to dajcie cynk. Zrobimy jakiś fragmatch albo klan założymy , he he... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 19 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2003 jak bym miał to bym chętnie zagrał Bo giera jest mega wypasiona Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agaaa Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 UT RULEZZ :mrgreen: Ale co do tego nie mam żadnego zdania... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyCoL Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 UT RULEZZ :mrgreen: Ale co do tego nie mam żadnego zdania... To po co sie wypowiadasz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agaaa Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 UT RULEZZ :mrgreen: Ale co do tego nie mam żadnego zdania... To po co sie wypowiadasz? Ja w tą gre grałam, nawet fajna ale chodzilo mi w moim poście o to, że ja w sprawki klanu nie wchodze narazie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavełek Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 Ja pykam w dwójeczke na necie :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Maq=- Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 SS jest best :) Ale gdyby zrobili w EtM multiplaya to byłoby jeszcze bardziej fajnie :P (chodźby bez focusa - byle żeby było takie coś :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agaaa Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 No mógłby być multiplayer, to napewno przyniosłoby dużą rozgłośnię tej gry, a co za tym idzie może wydali by kolejną część tej gry (zarobili by se chlopcy :mrgreen: ) Ja bym sobie w to chętnie popykała. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...