model3100 Opublikowano 9 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2004 Chciałbym sobie kupic te oto głosniczki Z-640 co o nich myslicie a może wiecie o czymś lepszym i za mniejsza kase?? :lol: Moga byc od dvd domowego mi to rybcia tylko żeby były dobre i w miare łatwo podłączyc nie chce mi sie bawić :x Miałem na oku ModeComy ale z nimi trzeba się bawic w podłączenie długo :wink: DORADŹCIE MI COŚ Pozdrawiam model3100 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 9 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2004 BYLO JUZ KILKANASCIE RAZY Poza tym kup nowszy model X530 Lepszy :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
model3100 Opublikowano 10 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2004 Ale ja mam zwykłego neta nie neo w pracy mam neo a w domu nie i musze miec odpowiedz tzn. na talerzu i jeszcze dostaje op***** za siedzienie dlugie w necie pomóżcie co amm <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> słyszałem ża X-530 gorzej grają od Z-640 co o tym myslicie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
model3100 Opublikowano 10 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2004 Ale ja mam zwykłego neta nie neo w pracy mam neo a w domu nie i musze miec odpowiedz tzn. na talerzu i jeszcze dostaje op***** za siedzienie dlugie w necie pomóżcie co amm <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> słyszałem ża X-530 gorzej grają od Z-640 co o tym myslicie??Ale ja mam zwykłego neta nie neo w pracy mam neo a w domu nie i musze miec odpowiedz tzn. na talerzu i jeszcze dostaje op***** za siedzienie dlugie w necie pomóżcie co amm <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> słyszałem ża X-530 gorzej grają od Z-640 co o tym myslicie??Ale ja mam zwykłego neta nie neo w pracy mam neo a w domu nie i musze miec odpowiedz tzn. na talerzu i jeszcze dostaje op***** za siedzienie dlugie w necie pomóżcie co amm <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> słyszałem ża X-530 gorzej grają od Z-640 co o tym myslicie??Ale ja mam zwykłego neta nie neo w pracy mam neo a w domu nie i musze miec odpowiedz tzn. na talerzu i jeszcze dostaje op***** za siedzienie dlugie w necie pomóżcie co amm <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> słyszałem ża X-530 gorzej grają od Z-640 co o tym myslicie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
model3100 Opublikowano 10 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2004 Ale ja mam zwykłego neta nie neo w pracy mam neo a w domu nie i musze miec odpowiedz tzn. na talerzu i jeszcze dostaje op***** za siedzienie dlugie w necie pomóżcie co amm <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> słyszałem ża X-530 gorzej grają od Z-640 co o tym myslicie??Ale ja mam zwykłego neta nie neo w pracy mam neo a w domu nie i musze miec odpowiedz tzn. na talerzu i jeszcze dostaje op***** za siedzienie dlugie w necie pomóżcie co amm <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> słyszałem ża X-530 gorzej grają od Z-640 co o tym myslicie??Ale ja mam zwykłego neta nie neo w pracy mam neo a w domu nie i musze miec odpowiedz tzn. na talerzu i jeszcze dostaje op***** za siedzienie dlugie w necie pomóżcie co amm <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> słyszałem ża X-530 gorzej grają od Z-640 co o tym myslicie??Ale ja mam zwykłego neta nie neo w pracy mam neo a w domu nie i musze miec odpowiedz tzn. na talerzu i jeszcze dostaje op***** za siedzienie dlugie w necie pomóżcie co amm <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> słyszałem ża X-530 gorzej grają od Z-640 co o tym myslicie??Ale ja mam zwykłego neta nie neo w pracy mam neo a w domu nie i musze miec odpowiedz tzn. na talerzu i jeszcze dostaje op***** za siedzienie dlugie w necie pomóżcie co amm <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> słyszałem ża X-530 gorzej grają od Z-640 co o tym myslicie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
model3100 Opublikowano 10 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2004 Ale ja mam zwykłego neta nie neo w pracy mam neo a w domu nie i musze miec odpowiedz tzn. na talerzu i jeszcze dostaje op***** za siedzienie dlugie w necie pomóżcie co amm <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> słyszałem ża X-530 gorzej grają od Z-640 co o tym myslicie??Ale ja mam zwykłego neta nie neo w pracy mam neo a w domu nie i musze miec odpowiedz tzn. na talerzu i jeszcze dostaje op***** za siedzienie dlugie w necie pomóżcie co amm <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> słyszałem ża X-530 gorzej grają od Z-640 co o tym myslicie??Ale ja mam zwykłego neta nie neo w pracy mam neo a w domu nie i musze miec odpowiedz tzn. na talerzu i jeszcze dostaje op***** za siedzienie dlugie w necie pomóżcie co amm <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> słyszałem ża X-530 gorzej grają od Z-640 co o tym myslicie??Ale ja mam zwykłego neta nie neo w pracy mam neo a w domu nie i musze miec odpowiedz tzn. na talerzu i jeszcze dostaje op***** za siedzienie dlugie w necie pomóżcie co amm <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> słyszałem ża X-530 gorzej grają od Z-640 co o tym myslicie??Ale ja mam zwykłego neta nie neo w pracy mam neo a w domu nie i musze miec odpowiedz tzn. na talerzu i jeszcze dostaje op***** za siedzienie dlugie w necie pomóżcie co amm <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> słyszałem ża X-530 gorzej grają od Z-640 co o tym myslicie??Ale ja mam zwykłego neta nie neo w pracy mam neo a w domu nie i musze miec odpowiedz tzn. na talerzu i jeszcze dostaje op***** za siedzienie dlugie w necie pomóżcie co amm <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> słyszałem ża X-530 gorzej grają od Z-640 co o tym myslicie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
model3100 Opublikowano 10 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2004 Ale ja mam zwykłego neta nie neo w pracy mam neo a w domu nie i musze miec odpowiedz tzn. na talerzu i jeszcze dostaje op***** za siedzienie dlugie w necie pomóżcie co amm <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> słyszałem ża X-530 gorzej grają od Z-640 co o tym myslicie??Ale ja mam zwykłego neta nie neo w pracy mam neo a w domu nie i musze miec odpowiedz tzn. na talerzu i jeszcze dostaje op***** za siedzienie dlugie w necie pomóżcie co amm <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> słyszałem ża X-530 gorzej grają od Z-640 co o tym myslicie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
model3100 Opublikowano 10 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2004 Ale ja mam zwykłego neta nie neo w pracy mam neo a w domu nie i musze miec odpowiedz tzn. na talerzu i jeszcze dostaje op***** za siedzienie dlugie w necie pomóżcie co amm <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> słyszałem ża X-530 gorzej grają od Z-640 co o tym myslicie??Ale ja mam zwykłego neta nie neo w pracy mam neo a w domu nie i musze miec odpowiedz tzn. na talerzu i jeszcze dostaje op***** za siedzienie dlugie w necie pomóżcie co amm <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> słyszałem ża X-530 gorzej grają od Z-640 co o tym myslicie??Ale ja mam zwykłego neta nie neo w pracy mam neo a w domu nie i musze miec odpowiedz tzn. na talerzu i jeszcze dostaje op***** za siedzienie dlugie w necie pomóżcie co amm <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> słyszałem ża X-530 gorzej grają od Z-640 co o tym myslicie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
model3100 Opublikowano 10 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2004 Ale ja mam zwykłego neta nie neo w pracy mam neo a w domu nie i musze miec odpowiedz tzn. na talerzu i jeszcze dostaje op***** za siedzienie dlugie w necie pomóżcie co amm <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> słyszałem ża X-530 gorzej grają od Z-640 co o tym myslicie??Ale ja mam zwykłego neta nie neo w pracy mam neo a w domu nie i musze miec odpowiedz tzn. na talerzu i jeszcze dostaje op***** za siedzienie dlugie w necie pomóżcie co amm <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> słyszałem ża X-530 gorzej grają od Z-640 co o tym myslicie??Ale ja mam zwykłego neta nie neo w pracy mam neo a w domu nie i musze miec odpowiedz tzn. na talerzu i jeszcze dostaje op***** za siedzienie dlugie w necie pomóżcie co amm <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> słyszałem ża X-530 gorzej grają od Z-640 co o tym myslicie??Ale ja mam zwykłego neta nie neo w pracy mam neo a w domu nie i musze miec odpowiedz tzn. na talerzu i jeszcze dostaje op***** za siedzienie dlugie w necie pomóżcie co amm <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> słyszałem ża X-530 gorzej grają od Z-640 co o tym myslicie??Ale ja mam zwykłego neta nie neo w pracy mam neo a w domu nie i musze miec odpowiedz tzn. na talerzu i jeszcze dostaje op***** za siedzienie dlugie w necie pomóżcie co amm <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> słyszałem ża X-530 gorzej grają od Z-640 co o tym myslicie??Ale ja mam zwykłego neta nie neo w pracy mam neo a w domu nie i musze miec odpowiedz tzn. na talerzu i jeszcze dostaje op***** za siedzienie dlugie w necie pomóżcie co amm <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> słyszałem ża X-530 gorzej grają od Z-640 co o tym myslicie??Ale ja mam zwykłego neta nie neo w pracy mam neo a w domu nie i musze miec odpowiedz tzn. na talerzu i jeszcze dostaje op***** za siedzienie dlugie w necie pomóżcie co amm <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> słyszałem ża X-530 gorzej grają od Z-640 co o tym myslicie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
model3100 Opublikowano 10 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2004 Ale ja mam zwykłego neta nie neo w pracy mam neo a w domu nie i musze miec odpowiedz tzn. na talerzu i jeszcze dostaje op***** za siedzienie dlugie w necie pomóżcie co amm <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> słyszałem ża X-530 gorzej grają od Z-640 co o tym myslicie?? :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
model3100 Opublikowano 10 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2004 sorki za to admini mój komp się cos wali znaczy internet i tyle mi sie tego nawalił prosze o usuniecie reszty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...