Skocz do zawartości
model3100

Co o tym myslicie Z-640

Rekomendowane odpowiedzi

Chciałbym sobie kupic te oto głosniczki Z-640 co o nich myslicie a może wiecie o czymś lepszym i za mniejsza kase?? :lol: Moga byc od dvd domowego mi to rybcia tylko żeby były dobre i w miare łatwo podłączyc nie chce mi sie bawić :x Miałem na oku ModeComy ale z nimi trzeba się bawic w podłączenie długo :wink: DORADŹCIE MI COŚ

Pozdrawiam model3100 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale ja mam zwykłego neta nie neo w pracy mam neo a w domu nie i musze miec odpowiedz tzn. na talerzu i jeszcze dostaje op***** za siedzienie dlugie w necie pomóżcie co amm <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> słyszałem ża X-530 gorzej grają od Z-640 co o tym myslicie??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale ja mam zwykłego neta nie neo w pracy mam neo a w domu nie i musze miec odpowiedz tzn. na talerzu i jeszcze dostaje op***** za siedzienie dlugie w necie pomóżcie co amm <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> słyszałem ża X-530 gorzej grają od Z-640 co o tym myslicie??Ale ja mam zwykłego neta nie neo w pracy mam neo a w domu nie i musze miec odpowiedz tzn. na talerzu i jeszcze dostaje op***** za siedzienie dlugie w necie pomóżcie co amm <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> słyszałem ża X-530 gorzej grają od Z-640 co o tym myslicie??Ale ja mam zwykłego neta nie neo w pracy mam neo a w domu nie i musze miec odpowiedz tzn. na talerzu i jeszcze dostaje op***** za siedzienie dlugie w necie pomóżcie co amm <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> słyszałem ża X-530 gorzej grają od Z-640 co o tym myslicie??Ale ja mam zwykłego neta nie neo w pracy mam neo a w domu nie i musze miec odpowiedz tzn. na talerzu i jeszcze dostaje op***** za siedzienie dlugie w necie pomóżcie co amm <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> słyszałem ża X-530 gorzej grają od Z-640 co o tym myslicie??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale ja mam zwykłego neta nie neo w pracy mam neo a w domu nie i musze miec odpowiedz tzn. na talerzu i jeszcze dostaje op***** za siedzienie dlugie w necie pomóżcie co amm <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> słyszałem ża X-530 gorzej grają od Z-640 co o tym myslicie??Ale ja mam zwykłego neta nie neo w pracy mam neo a w domu nie i musze miec odpowiedz tzn. na talerzu i jeszcze dostaje op***** za siedzienie dlugie w necie pomóżcie co amm <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> słyszałem ża X-530 gorzej grają od Z-640 co o tym myslicie??Ale ja mam zwykłego neta nie neo w pracy mam neo a w domu nie i musze miec odpowiedz tzn. na talerzu i jeszcze dostaje op***** za siedzienie dlugie w necie pomóżcie co amm <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> słyszałem ża X-530 gorzej grają od Z-640 co o tym myslicie??Ale ja mam zwykłego neta nie neo w pracy mam neo a w domu nie i musze miec odpowiedz tzn. na talerzu i jeszcze dostaje op***** za siedzienie dlugie w necie pomóżcie co amm <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> słyszałem ża X-530 gorzej grają od Z-640 co o tym myslicie??Ale ja mam zwykłego neta nie neo w pracy mam neo a w domu nie i musze miec odpowiedz tzn. na talerzu i jeszcze dostaje op***** za siedzienie dlugie w necie pomóżcie co amm <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> słyszałem ża X-530 gorzej grają od Z-640 co o tym myslicie??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale ja mam zwykłego neta nie neo w pracy mam neo a w domu nie i musze miec odpowiedz tzn. na talerzu i jeszcze dostaje op***** za siedzienie dlugie w necie pomóżcie co amm <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> słyszałem ża X-530 gorzej grają od Z-640 co o tym myslicie??Ale ja mam zwykłego neta nie neo w pracy mam neo a w domu nie i musze miec odpowiedz tzn. na talerzu i jeszcze dostaje op***** za siedzienie dlugie w necie pomóżcie co amm <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> słyszałem ża X-530 gorzej grają od Z-640 co o tym myslicie??Ale ja mam zwykłego neta nie neo w pracy mam neo a w domu nie i musze miec odpowiedz tzn. na talerzu i jeszcze dostaje op***** za siedzienie dlugie w necie pomóżcie co amm <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> słyszałem ża X-530 gorzej grają od Z-640 co o tym myslicie??Ale ja mam zwykłego neta nie neo w pracy mam neo a w domu nie i musze miec odpowiedz tzn. na talerzu i jeszcze dostaje op***** za siedzienie dlugie w necie pomóżcie co amm <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> słyszałem ża X-530 gorzej grają od Z-640 co o tym myslicie??Ale ja mam zwykłego neta nie neo w pracy mam neo a w domu nie i musze miec odpowiedz tzn. na talerzu i jeszcze dostaje op***** za siedzienie dlugie w necie pomóżcie co amm <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> słyszałem ża X-530 gorzej grają od Z-640 co o tym myslicie??Ale ja mam zwykłego neta nie neo w pracy mam neo a w domu nie i musze miec odpowiedz tzn. na talerzu i jeszcze dostaje op***** za siedzienie dlugie w necie pomóżcie co amm <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> słyszałem ża X-530 gorzej grają od Z-640 co o tym myslicie??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale ja mam zwykłego neta nie neo w pracy mam neo a w domu nie i musze miec odpowiedz tzn. na talerzu i jeszcze dostaje op***** za siedzienie dlugie w necie pomóżcie co amm <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> słyszałem ża X-530 gorzej grają od Z-640 co o tym myslicie??Ale ja mam zwykłego neta nie neo w pracy mam neo a w domu nie i musze miec odpowiedz tzn. na talerzu i jeszcze dostaje op***** za siedzienie dlugie w necie pomóżcie co amm <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> słyszałem ża X-530 gorzej grają od Z-640 co o tym myslicie??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale ja mam zwykłego neta nie neo w pracy mam neo a w domu nie i musze miec odpowiedz tzn. na talerzu i jeszcze dostaje op***** za siedzienie dlugie w necie pomóżcie co amm <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> słyszałem ża X-530 gorzej grają od Z-640 co o tym myslicie??Ale ja mam zwykłego neta nie neo w pracy mam neo a w domu nie i musze miec odpowiedz tzn. na talerzu i jeszcze dostaje op***** za siedzienie dlugie w necie pomóżcie co amm <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> słyszałem ża X-530 gorzej grają od Z-640 co o tym myslicie??Ale ja mam zwykłego neta nie neo w pracy mam neo a w domu nie i musze miec odpowiedz tzn. na talerzu i jeszcze dostaje op***** za siedzienie dlugie w necie pomóżcie co amm <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> słyszałem ża X-530 gorzej grają od Z-640 co o tym myslicie??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale ja mam zwykłego neta nie neo w pracy mam neo a w domu nie i musze miec odpowiedz tzn. na talerzu i jeszcze dostaje op***** za siedzienie dlugie w necie pomóżcie co amm <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> słyszałem ża X-530 gorzej grają od Z-640 co o tym myslicie??Ale ja mam zwykłego neta nie neo w pracy mam neo a w domu nie i musze miec odpowiedz tzn. na talerzu i jeszcze dostaje op***** za siedzienie dlugie w necie pomóżcie co amm <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> słyszałem ża X-530 gorzej grają od Z-640 co o tym myslicie??Ale ja mam zwykłego neta nie neo w pracy mam neo a w domu nie i musze miec odpowiedz tzn. na talerzu i jeszcze dostaje op***** za siedzienie dlugie w necie pomóżcie co amm <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> słyszałem ża X-530 gorzej grają od Z-640 co o tym myslicie??Ale ja mam zwykłego neta nie neo w pracy mam neo a w domu nie i musze miec odpowiedz tzn. na talerzu i jeszcze dostaje op***** za siedzienie dlugie w necie pomóżcie co amm <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> słyszałem ża X-530 gorzej grają od Z-640 co o tym myslicie??Ale ja mam zwykłego neta nie neo w pracy mam neo a w domu nie i musze miec odpowiedz tzn. na talerzu i jeszcze dostaje op***** za siedzienie dlugie w necie pomóżcie co amm <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> słyszałem ża X-530 gorzej grają od Z-640 co o tym myslicie??Ale ja mam zwykłego neta nie neo w pracy mam neo a w domu nie i musze miec odpowiedz tzn. na talerzu i jeszcze dostaje op***** za siedzienie dlugie w necie pomóżcie co amm <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> słyszałem ża X-530 gorzej grają od Z-640 co o tym myslicie??Ale ja mam zwykłego neta nie neo w pracy mam neo a w domu nie i musze miec odpowiedz tzn. na talerzu i jeszcze dostaje op***** za siedzienie dlugie w necie pomóżcie co amm <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> słyszałem ża X-530 gorzej grają od Z-640 co o tym myslicie??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale ja mam zwykłego neta nie neo w pracy mam neo a w domu nie i musze miec odpowiedz tzn. na talerzu i jeszcze dostaje op***** za siedzienie dlugie w necie pomóżcie co amm <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> słyszałem ża X-530 gorzej grają od Z-640 co o tym myslicie?? :oops:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi