Kasek21 Opublikowano 9 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2004 Cze!! Mam możliwość kupna P3 Mobile 1000Mhz 512kb cache - w związku z tym mam pytanie czy takiego proca można obsadzić na "zwykłej" płycie?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 9 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2004 a co rozumiesz przez " zwykła płyta " ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasek21 Opublikowano 9 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2004 Może źle sie wyraziłem. Chodzi mi o to czy tego procka bede mógł wsadzić do płyty np. takiej jak mam w podpisie?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasek21 Opublikowano 9 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2004 Może źle sie wyraziłem. Chodzi mi o to czy tego procka bede mógł wsadzić do płyty np. takiej jak mam w podpisie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam16v Opublikowano 10 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2004 Wiesz, p4 mobile tak działają, ale o p3 nic nie słyszałem. Jeśli by tak było to powinien się nieźle dać podkręcić! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geodeta Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2005 może to da ci odpowiedź http://allegro.pl/show_item.php?item=48888961 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...