Pr0^^ | LoleX* Opublikowano 9 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2004 Witam serdecznie! Topic dość nietypowy, ale uważam, że na oślą łączkę się nadaje... Zapewne wielu z was pasjonuje się nie tylko kopiszonkami, techniką itd., a posiada również zainteresowania kulturalno-rozrywkowe... Chciałbym zasięgnąć waszej rady i wypytać o teksty (szczególnie te liryczne) ... Jakie podobają się wam wiersze, czy może jesteście zwolennikami awangardy, ciągnie was do nowości, czy może lubicie klasyke... Jeżeli jest ktoś na forum kto bierze udział w różnorakich konkursach recytatorskich to proszę o wypowiedź... Byłbym pełen szczęścia gdybyście mogli napisać tytuły wierszy (i autorów), które zapadły wam w pamięć... A tak btw. co sądzicie o Aktorstwie w Krakowie albo Łodzi? Może ktoś zdawał? Jak wyglądają egzaminy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 9 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2004 Moje zainteresowania kulturalno-rozrywkowe skierowane sa bardziej w strone filmu i muzyki, ale zawsze podobały mi sie utwory antyczne, szczególnie te z Grecji :) Wspołczesna tworczość raczej mi nie podchodzi, a Mickiewicza uważam za wierszoklete (imho jego rymy sa nieco prostackie :P ) :lol: Ale np. Herberta lubie :) Pozdrawiam :) Ps. Napisz tego posta na forach zwiazanych z tematem, bo tutaj nie rokuje wielkiego odzewu;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 9 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2004 Moj ulubiony wiersz: "Piesn Dwunastu Godzin Dnia" - Chau Chou Ale, zeby go zrozumiec i cos z niego wyciagnac, to nalezy najpierw przeczytac cala ksiazke (co wszystkim polecam - "Kamienny most" Chau Chou wydawnictwo miska ryżu ). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...