Skocz do zawartości
maniekh8

jak odzyskac dane ze sformatowanego dysku????

Rekomendowane odpowiedzi

to nic powinno sie dać ale odzyskuj tylko te dane które maj a najlepszą klasyfikacje bo ten soft potrafi znaleść strzępki plików i zapisuje je w "poprawnym rozmiaze" co moze zakończyć sie tym ze nawet z 10 GB zrobi ci sie 20GB albo i więcej !!! ja kiedyś z partycji 16 GB odzyskałem 25GB i okazało sie ze to "feake" i mysiałem zaczynać od nowa bo starsze ftagmenty nadpisywały nowsze i powstawał jeden wielki B....l Pamietaj tylko pliki z oznaczone jako odzyskiwalne [nie pamietam symboli są tam poklasyfikowane na zła data, zły rozmiar, cros linked czyli skrzyzowane] musisz po prubować a jak to naprawde wazne to zgłoz sie do oddziały ontracka w Warszawie oni Ci pomogą.

P.S odzyskuj dane na fizycznie inny dysk :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Juz moze byc problem z odzyskaniem danych poniewaz dysk zostal ponownie podzielony, no ale warto sprobowac cos z niego wykrzesac wspomnianym easy recoverem, bo skoro nie bylo na niego jeszcze nic zapisane to jest duze prawdopodobienstwo odzyskania danych.

A swoja droga jesli chodzi o firmy odzyskujące dane to kumplowi za odzysknie danych z padnietego Seagatea 40 GB zaspiewali 2000 zl, jezeli cie stac...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi