M@rT!N Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 Czy jest jakas roznica miedzy kolorami tego athlona (XP 1700+ ,AGOIA) mam zielonego ,a wiem ze standard to brazowy.!!!!!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@rT!N Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 OK juz znalazlem zielony jest ponoc nowszy a tak to nie ma zadnego znaczenia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 Zielony podobno lepiej sie kreci . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 Zielony podobno lepiej sie kreci .I tu właśnie się mylisz. Lancer kiedyś pisał o tym o wyszło że właśnie nieznacznie lepiej się kręcą te brązowe... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@rT!N Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 Kurde teraz juz sam nie wiem co wybrac zielony czy brazowy moze jeszcze ktos pomoc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axcel Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 Martin, ja mam brązowego Athlona XP 1700+ z serii AGOIA. Bez podnoszenia napięcia chodzi przy FSB 157 - czyli 2100+ (wyżej pamięci nie pozwalają i słabe chłodzenie). Uważam, że to dobry zakup :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@rT!N Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 Ok dzieki biore brazowy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalwas Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 Mój zielony antek też s serii AGOIA 0208 na Volcano 7+ botował na 1760 11*160 ale chyba płyta nie wytrzymuje. Na 11*155=1705 stabilnie przy 1,8V. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalwas Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 Pewnie na lepszej płycie czyt. Epox chodził by spox na 11*166 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 Najnowsze są brązowe.... 3 dni temu w Action dostałem 3 brązowe.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 Pewnie na lepszej płycie czyt. Epox chodził by spox na 11*166 na którym modelu by poszedł ??? 8kha+??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axcel Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 Czyli nie ma różnicy między brązowym, a zielonym. W sumie to tlyko taki bajerek ;) Sądze, że mój poszedł by navet na 170MHz, gdyby tylko podnieść mu napięcie o 0.1V< (przypominam, że 157 osiągam na standardowym) EPoX 8kha+ jest dobry do O/C (dobrze, że się w niego wyposażyłeś) więc nie powinno być problemów z osiągnięciem 166MHz :) Niestety zdarzają się na niej problemy z pamięciami, jednak nie o tym tutaj mova :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aiki Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 Zielony podobno lepiej sie kreci .I tu właśnie się mylisz. Lancer kiedyś pisał o tym o wyszło że właśnie nieznacznie lepiej się kręcą te brązowe... Masz racej ja mam brazowego i kreci sie na 1991 MHz testowalem wiele zielonych i wszystkie byly gorsze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cih Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 Liczy się <span style="color:red;">[ciach!]</span>ie seria AGOIA jest OK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aiki Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 Liczy się <span style="color:red;">[ciach!]</span>ie seria AGOIA jest OKJa testowalem głownie AGOIA i ten brazowy byl najlepszy (ale moze to tylko przypadek??) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 Czyli nie ma różnicy między brązowym, a zielonym. W sumie to tlyko taki bajerek ;) Sądze, że mój poszedł by navet na 170MHz, gdyby tylko podnieść mu napięcie o 0.1V< (przypominam, że 157 osiągam na standardowym) buhaaaaaaaaa :) a to dobre :) 170 fsb :) jasne :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@rT!N Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 tak a wiec moj 1700+ jest juz po testach, najpierw probowalem podkrecic tego brazowego (AGOIA) i na 1900+ potrzebowalem +0,5 V zeby przeszedl Marka ,pozniej zielonego (AGOIA) i tu odziwo poszedl na 2100+ przy 0,75V ,ale jednak zostane przy 2000+ bez zwiekszania napiecia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cih Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 tak a wiec moj 1700+ jest juz po testach, najpierw probowalem podkrecic tego brazowego (AGOIA) i na 1900+ potrzebowalem +0,5 V zeby przeszedl Marka ,pozniej zielonego (AGOIA) i tu odziwo poszedl na 2100+ przy 0,75V ,ale jednak zostane przy 2000+ bez zwiekszania napiecia Ja mam 2000+ na tym co poniżej idzie mi na 150 FSB najwięcej, ale później już pamięci nie wyrabiają :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 tak a wiec moj 1700+ jest juz po testach, najpierw probowalem podkrecic tego brazowego (AGOIA) i na 1900+ potrzebowalem +0,5 V zeby przeszedl Marka ,pozniej zielonego (AGOIA) i tu odziwo poszedl na 2100+ przy 0,75V ,ale jednak zostane przy 2000+ bez zwiekszania napiecia Ja mam 2000+ na tym co poniżej idzie mi na 150 FSB najwięcej, ale później już pamięci nie wyrabiają :( To zwieksz napiecie na nie . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axcel Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 .::SNAP::. mash jakies wątplivości czy by poszedł na 170? AGOIA 1700+ chodziły navet powyżej 190 (przy azocie, a to jush inna bajka). Rekord to bodajże 195MHz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cih Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 tak a wiec moj 1700+ jest juz po testach, najpierw probowalem podkrecic tego brazowego (AGOIA) i na 1900+ potrzebowalem +0,5 V zeby przeszedl Marka ,pozniej zielonego (AGOIA) i tu odziwo poszedl na 2100+ przy 0,75V ,ale jednak zostane przy 2000+ bez zwiekszania napiecia Ja mam 2000+ na tym co poniżej idzie mi na 150 FSB najwięcej, ale później już pamięci nie wyrabiają :( To zwieksz napiecie na nie . Pamięci są kiepski i tyle, przy standardowym napięciu 2,5V idą tylko do 145FSB jak zwiększe na 2,8V to idą do 150FSB, ale już niedługo będe miał kostke SAMSUNGA i WC wtedy zobaczymy ile da się wycisnąć z mojej AGOIA-i Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 ja mam 1600+ agoia i chodzi na 1.8ghz na 1.75V 8O 8O 8O chlodzneie to wbk 38, az strach myslec co bedzie jak mu WRESZCIE (ma ktos moze w wawie ten lakier do odblokowywania xp'kow? ) odblokuje mnoznik to moze te 2ghz wyciagne z gnojka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...