fit Opublikowano 9 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2004 zapytano mnie o to a jako ze nie mam atramentowki to nie mam pojęcia? jakies pomysły? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zene Opublikowano 9 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2004 Nad pare(lub pochuchaj) i przetrzyj czyms odpowiednim(chusteczka higieniczna) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 9 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2004 Włóz do goracej wody potem przetrzyj... sprawdzony sposob u mnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pociag Opublikowano 9 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2004 Włóz do goracej wody potem przetrzyj... sprawdzony sposob u mnie. ten sposob jest dobry ale niestety nie zawsze udaje sie uratowac glowice, u mnie po takiej regeneracji rozmazywala literki i musialem nowy cartrige kupic :/, ale sprobowac warto :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CriXu Opublikowano 9 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2004 ja polecam specialny płyn do udrazniania dysz w glowicach. taki plyn jest naprawde dobry i nie drogi (taki lepszy firomowy kosztuje cos okolo 15zł i starcza na bardzo dlugo) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adas01 Opublikowano 10 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2004 aceton / zmywacz do paznokci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukiqq Opublikowano 10 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2004 Dobrze sprawdza sie ocet. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 10 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2004 albo wstawic na noc w wode albo specjalny plyn albo spirytus ale z spirytusem uwaga - trzeba po takim przeczyszczeniu odrazu wsadzic glowice na miejsce i zaczac drukowac bo spirytus ma to do siebie ze szybko wyparowuje :) i wtedy moze zatkac jeszce bardziej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...