wiewi Opublikowano 9 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2004 Hejka! Kupiłem właśnie jedengo z ostatnich bartonów 2500+, bo słyszałem o jego super możliwościach podkręcania. Potrzebuje teraz do niego płyty głownej. Co polecacie? Chodzi mi o płytke z n-forcem 2 z duzymi mozliwościami overclockingu, LANem, SATA, ew. z SoundStormem. Cena do 400 zl Musze też kupic do tego jakies porządne DDRy 512 MB w miare nadające się do podkręcania. Cena do 400 zł. Moze byc 2x256 na dualu, jesli to faktycznie jest jakis przyrost wydajności, bez utraty potencjału overclockingu. I jescze jedno. Do tej płyty musi mi wejść RADEON 8500. On jest na AGP x4 a te wszystkie nowe plyty na AGP x8 i chyba innym napięciu. Moge go wsadzic spokojnie do AGP x8? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnyboy Opublikowano 9 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2004 1) NIE TA KATEGORIA!! - podstawowe zagadnienia!!! 2) TOPIC BYL STO RAZY!!! - szukaj a nie zakladaj nowe 3) szkoda slow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hirotaro Opublikowano 9 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2004 Płytę weź sobie Abita NF7-S, grafa wejdzie jeżeli ma 2 wcięcia na piórze - 1.5V zasialnia. A RAMy?? Przyrost w dualu niezbyt zauważalny, a do 400PLN 512 DOBRYCH do kręcenia, to tylko używane - może jakieś z BH-6??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 9 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2004 hirotaro nie przyzwyczajaj nowych do lenistwa, trza zjebac jak johnyboy to moze sie kiedys cos zmieni. dlaczego wy nigdy nie mozeciep przeczytac walonego faq, przejrzec tytuly przeyklejonych topicow tylko od razy nowy topic. PŁYTY GŁÓWNE - odnośniki do najważniejszych tematów !!! http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=51753 PŁYTY GŁÓWNE - odnośniki do najważniejszych tematów !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...