marcellus Opublikowano 9 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2004 Podczas rozmow przez Skype po kilku sekundach Windowsy automatycznie wyciszaja (mute) mi mikrofon i druga osoba nie moze mnie slyszec. Zupelnie nie wiem co moze byc tego przyczyna... Czy ktos sie spotkal z podobnym problemem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mizc Opublikowano 12 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2004 Mam to samo, ale kiedyś na bank tak nie było. Mimo to inni wciąż mnie słyszą. Pewnie to jakiś bug w jednej z ostatnich wersji Skype'a. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrewthx Opublikowano 12 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2004 w preferencjach od tego chyba opcja jest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 12 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2004 No dobra a jak ustawic zeby siebiue nie slyszec w sluchawkach?? Zrobic tak, aby dzialalo jak w normalnym telefonie. Denerwuje mnie jak slysze swoj glos w sluchawkach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karuzo Opublikowano 12 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2004 No dobra a jak ustawic zeby siebiue nie slyszec w sluchawkach?? Zrobic tak, aby dzialalo jak w normalnym telefonie. Denerwuje mnie jak slysze swoj glos w sluchawkach Klikasz dwa razy lewym klawiszem "myszki" na glosniczek w prawym dolnym rogu Twojego ekranu. Jezeli go tam nie ma, to nacisnij na znaczku "<" w celu rozwiniecia szeregu ikon (obrazkow). Nastepnie wybierz (klikajac jednokrotnie lewym klawiszem "myszki"): Opcje--->Właściwości--->Odtwarzanie Na liscie, ktora zobaczysz ("Pokaz nastepujace sterowniki glosnosci:") zaznacz "ptaszkiem" mikrofon. Nastepnie nacisnij przycisk "OK". Kiedy to zrobisz, odnajdz suwak odpowiedzialny za mikrofon i zaznacz opcje wycisz, badz przesun suwak na sam dol. Jezeli bedziesz mial problemy, napisz do mnie, a wysle Ci film instruktazowy (waga nie przekroczy 1 mega). To chyba najprostszy sposob jaki znam, zeby nie slyszec w glosnikach/sluchawkach mikrofonu, jednakze mimo swej prostoty jest on bardzo trudny do wymyslenia. Podczas rozmow przez Skype po kilku sekundach Windowsy automatycznie wyciszaja (mute) mi mikrofon i druga osoba nie moze mnie slyszec. Zupelnie nie wiem co moze byc tego przyczyna... Czy ktos sie spotkal z podobnym problemem? W opcjach w zakladce dzwieki (lub o podobnej nazwie) masz cos takiego jak Aktywuj automatyczne dostosowywanie ustawien urzadzenia dzwiekowego - wylacz to. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 12 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2004 No dobra a jak ustawic zeby siebiue nie slyszec w sluchawkach?? Zrobic tak, aby dzialalo jak w normalnym telefonie. Denerwuje mnie jak slysze swoj glos w sluchawkach Klikasz dwa razy lewym klawiszem "myszki" na glosniczek w prawym dolnym rogu Twojego ekranu. Jezeli go tam nie ma, to nacisnij na znaczku "<" w celu rozwiniecia szeregu ikon (obrazkow). Nastepnie wybierz (klikajac jednokrotnie lewym klawiszem "myszki"): Opcje--->Właściwości--->Odtwarzanie Na liscie, ktora zobaczysz ("Pokaz nastepujace sterowniki glosnosci:") zaznacz "ptaszkiem" mikrofon. Nastepnie nacisnij przycisk "OK". Kiedy to zrobisz, odnajdz suwak odpowiedzialny za mikrofon i zaznacz opcje wycisz, badz przesun suwak na sam dol. Jezeli bedziesz mial problemy, napisz do mnie, a wysle Ci film instruktazowy (waga nie przekroczy 1 mega). To chyba najprostszy sposob jaki znam, zeby nie slyszec w glosnikach/sluchawkach mikrofonu, jednakze mimo swej prostoty jest on bardzo trudny do wymyslenia. Nie mam z kompami do czynienia od wczoraj i to rowniez prawdzilem. Niemniej jednak nie wykluczam, ze to zamieszanie ze sterownikami u mnie. Sprawdze po formacie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...