mpernal Opublikowano 9 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2004 Ile max wycisne z procka AMD XP 1800+ przy płycie ECS K7S5A Pro????????????????? :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 9 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2004 moze wrozka elvia bedzie wiedziec albo zbyszek nowak .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adasi Opublikowano 9 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2004 No na oko to 3ghz łykniesz spokojnie.... :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpernal Opublikowano 9 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2004 Nie serio sie pytam!!! Czy zmiana biosu pomoze!!! Ja na ustawieniach biosu osiagnołem max 2000+ Jak na 1800 to chyba bardzo malo!!! A mozna ruszyc jakos mnoznik? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neonix Opublikowano 9 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2004 wrozki.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpernal Opublikowano 9 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2004 nie wiem czy pujdzie jak to sprawdzic???? Barton!!!ajk pujdzie to illle??? a ja k nie to ???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 9 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2004 no q2 nikt Ci tego nie powie nikt nie wiem jakia masz serie jaki masz zasilacz moze ktos co ma cos podobnego do Ciebie bedzie umial Ci pomoc ... a no tak poczatkujacy uczestnik .... poszukaj w watku o tym mobo ... moze czegos sie tam dowiesz ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpernal Opublikowano 9 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2004 w czym??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 9 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2004 http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=49399&start=0 :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpernal Opublikowano 9 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2004 zasilacz Megabajt MGB - 300ATX no jest czystu watowy A czego to ma byc seria? wersia płyty to 3.1a Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 9 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2004 nie mam sil //poszukaj w faq'u a co chcesz podkrecac :?: diagnoza: no to tak ram raczej cienki zasilacz tak samo mobo no ecs ... proc unknown seria itd i co tu chcesz krecic chlodzenie itd ... poczytaj ... to Ci ulatwi sprawe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamien Opublikowano 9 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2004 tyle pojdzie na ile na maxa podkrecisz i bedzie ci dzialal, wogle to ja nie rozumiem pytania ile max wycisnie sie z czegos itp. itd., skoro osiagnales 2000+ i to max to sam sobie odpowiedziales... watek bez sensu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 9 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2004 nic nie podkrecaj, bozia ci nie dala na tyle rozumu zeby przeszukac forum to przy oc sobie mozesz cos zniszczyc. bez obrazy. a jezeli zechcesz walczyc z fatum to http://forum.purepc.pl/search.php poszukaj sobie o swoim procku,plycie i na boga przeczytaj faq!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...