allureuno Opublikowano 9 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2004 prosze o omoc bo utknęłam w miejscu:( jestem w biblotece i nie wiem co dalej robic, przejzałam solucje i nic-żadnych podpowiedzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 10 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2004 Ojoj, ale dawno w to grałem :) W bibliotece jest całe mnóstwo książek i nie wiem czy jedna z nich nie jest kluczem :) Ale mi narobiłaś smaka... chyba sobie wieczorem zainstaluję (po ciemku i na słuchawkach to jest dopiero klimat!!!) A warto przejść dalej, bo klimaty zaczynają się "nieziemskie" :D PS: A czy napewno poza biblioteką już wszystko zrobione?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
allureuno Opublikowano 10 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2004 no niby tak :? nie ukrywam ze korzystałam z solucji bo nie dałabym rady w laboratorium.zrobiłam wszystko jak trzeba i uaktywnił mi sie ten duch w podziemiach-no ta animacja, najdłuższa chyba do tej pory, na końcu której Wiliam musi zabić przyjaciela.No i potem podnoszę klucz i ide sobie do jego domu po necronomicon.A po niedługim czasie pojawia się na mapie biblioteka do której sie udaję ...i na tym stoję.Wiem ze mam jakąś ksiązke znalezc a w podziemiach drugą.A w pokoju na koncu biblioteki po prawej pokazuje mi się lupka nad stołem ale nic tam nie ma, i tego Pana co miałam spotkac w bibliotece i pokazac mu necronomicon tez tu nie ma. byłabym wdzięczna za pomoc :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 10 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2004 Stwierdzam jednak że nic nie pamiętam :) Zagram dziś wieczorem to może sobie przypomnę :D (bo w dzień nie ma mowy ;) ) Ale ja przeszedłem bez solucji. Nie non stop, ale w 3 wieczory :) Skoro wywołałaś ducha to gadałaś już z maszyną prawda?? A w podziemiach byłaś?? Naprawdę nie pamietam ale spróbuj przeszukać wszystkie półki z książkami. A czy miałaś się z tym doktorkiem spotkać w bibliotece?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
allureuno Opublikowano 10 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2004 tak tak, z maszyną juz pogadałam-znaczy z tym zielonym mózgiem i zrobiłam wszystko tak jak trzeba no bo to taki typ gry ze jak czegos nie zrobisz to nie przejdziesz dalej.napisze dokładnie co i jak:wiliam tzn.ja zabija przyjaciela w czymś co wygląda jak cela.jak juz przyjacie lezy na ziemi to koło jego ręki jest klucz który pasuje do pomieszcze nia w jego domu.tam znajduję necronomicon i jakąś figurkę, paczkę zawinięta w papier i to wszystko zabieram ze sobą.wracam do siebie do domu a tam w pokoju siedzi ten pan z brodą-bodajże ojciec martwego kolego któremu daje necronomicon i on mi mówi ze "teraz skoro masz necronomicon, powinienes go pokazac panu xx(nie pamiętam nazwiska) z biblioteki i mówi jeszcze ze mnie z nim umówi.w tym momencie na mapie pojawia sie biblioteka ale nie wiem dlaczego poznikały wszystkie inne budynki które tam były.w bibliotece chodziłam i oglądałam wszystkie książki ale żadnej nie mogę wyjąć i zabrac, jedynie na dole strony wyświetla się jej tytuł.na dole w piwnicy tez sa ksiązki i wiem ze tam mam znależc książkę o smoku(?) w solucjach ten moment jest jakby ominięty. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 10 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2004 Cóż, mam nadzieję że wytrzymasz najpóźniej do jutra, aż sobie odświeżę ten temat?? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
allureuno Opublikowano 13 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2004 jak tam powrót do mrocznej gierki? czekam z niecierpliwoscia na instrukcje:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 13 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2004 Z braku czasu dopiero jestem w podziemiach bungalowa :) Ale już włożyłem drugą płytę ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
allureuno Opublikowano 13 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2004 to fajnie.a tymczasem ja w oczekiwaniu na twoje instrukcje zagłebiam się w inna gierkę-chyba jeszcze mroczniejszą i straszniejszą niz necronomicon-NOSFERATU.Polecam:) bo z tego co zdążyłam się zorientowac to lubisz się pobać w nocy:))))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 Lucie, bo w dzień nie mam czasu ;) A do tego mam jescze PES4, FM2005, studia i inne takie niepotrzbne potrzeby :P PS: Utknąłem na wywoływaniu ducha :| Znowu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
allureuno Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 HM...JAK ZAPOMNIAŁES JAK TO ZROBIC CZY COS TO SŁUZE POMOCA BO TO AKURAT WIEM:) ALE PRZYNAJMNIEJ WIEM ZE JUZ JESTES BLISKO BIBLIOTEKI HE HE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zapalam "czarny krążek" wraz z siemieniem. Na pentagramie jest wilczomlecz, diament, kartka z szuflady i.... właśnie coś podejrzanie żadne z prochów nie mają wyrażnych literek E L :| Dziś się tym później zajmę :) PS: Gra jest krótka więc prawie zawsze jest się blisko biblioteki ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
allureuno Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 te prochy to są po lewej stronie jak sie wchodzi do tego pomieszczenia z regałami.regał pod ściana na końcu samym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
allureuno Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 tak sobie siedzę i zastanawiam się jak ci idzie gra?czy moze zapomniałes?:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
allureuno Opublikowano 7 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2005 ponawiam prośbę o pomoc w grze. utknęłam w miejscu:( jestem w biblotece i nie wiem co dalej robic, przejzałam solucje i nic-żadnych podpowiedzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...