dzieciol4 Opublikowano 9 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2004 Sempronik 2400+ po podniesieniu FSB do 200 jest ok nawet bez podnoszenia napiecia. Nastawie zaledwie na 205 i windows sie restartuje zaraz po zaladowaniu. Dalem mu w pewnym momencie 1,8 V i nic to nie dało ;( . Pamięci testowałem na innym procu i poszly na FSB 220, zasiłka Chiftec 360W, Epox 8rda+, temperatura poniżej 40*. Potrafi także samoczynnie przestawić się w biosie na FSB 100 po resie. O co kaman ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 9 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2004 jakie masz chlodzenie ? moze dasz wiecej papu, z moim sępem (1,95 real) radzi sobie nawet falcon rock II ze zmienionym wentylem ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
co3en Opublikowano 10 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2004 moj sempron z podpisu biega 10x215 na def Vcore i pewnie posedl by wiecej; tylko ram nie chce :cry: :? co do sempronow to jedne jak moj ida(tzn czuje ze poszedl by bez problemu :wink: ) bez prolemu na 2.2 ghz na defaucie a inne nawet na 2v nie chca przekroczyc 2 ghz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jurasjo Opublikowano 12 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2004 racja z tymi sempami to loteria, ja ma 2400 i na fsb 200 śmiga więcej nie idze ale wydaje mi się że to kwestia pamiątek i tak chodzą podkręcone, myśleże pójdzie na jakieś 215 bez problemu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekwisniewskipadl Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 Dlaczego jak dam u mnie FSB na 177 to resetuje kompa i daje do ustawien zwyklych?? Mam oczywiscie ten sam procek GIGABYTE GA-7VT880-L - MOBO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubox Opublikowano 1 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2009 na moim jest tak samo. Jak się zresetuje to po prostu ustawić na standard (dla 2400+ to 166) albo wyżej, gdy podkręcasz. U mnie jest na 175 i mi wystarcza Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...