Gość hydro2 Opublikowano 10 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2004 Wlasnie pojawil sie pogromca Warcrafta 3, oto kilka screenow http://gry.wp.pl/core.html?filtr=1,0&x=sli...eshow,19,9156,0 Nie gram w takiego typu gry,ale zdaje sie,ze dla tej zroibe wyjatek :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lazymodder Opublikowano 10 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2004 jakies 2 miesiace temu gralem w demo dlamnie REWELACJA !!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 10 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2004 zarzuccie link do dema nie będe musiał szukać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 10 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2004 A wie ktos czy w pelna da sie grac na 256 ramu? Bo w demo sie nie dalo :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 10 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2004 Da sie i to nie wszystko,jest juz dostepna pelna kinowa polska wersja jezykowa gry,gralem w nia dzis troche i musze powiedziec,ze niczego sobie i moge ja wam smialo polecic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 12 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2004 hydro2 powiedz mi skad mozesz wiedziec skoro masz 512mb ramu? Pytam sie kogos kto odpalal na 256mb a nie przeczytal wymagania minimalne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 12 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2004 hydro2 powiedz mi skad mozesz wiedziec skoro masz 512mb ramu? Pytam sie kogos kto odpalal na 256mb a nie przeczytal wymagania minimalne Gralem w to min u kolesia,ktory ma 256 ram i mu prawie wogole nie dogrywalo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crasher Opublikowano 18 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2004 Mam problem z grafika, jak ktos wie co moze byc to prosze o rady.. Sprzet to : - axp 1700+ -gf4 ti4200 -256 ram Wszystko ustawione na full.. Zauwazylem, ze jak poprzesuwam sie myszka wokolo tych budynko, to w niektorych pozycjach pone sie pojawiaja, ale zaraz lekki ruch myszka i znowu wygladaja jak cienie :( Poradzcie cos.. Z gory dzieki, pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Traczyk Opublikowano 19 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2004 mam polska wersje ale na celeronie 790mhz gf2mx i 128ram nieda sie grac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crasher Opublikowano 21 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2004 Nikt nie ma pomyslu zwiazanego z moim problemem..? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 21 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2004 Spróbuj na innych sterownikach. Przy okazji jakie masz teraz sterowniki zainstalowane? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crasher Opublikowano 21 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2004 Pisalem 43.45. O sterownikach tez myslalem i wlasnie sciagnalem najnowsze. Na stronie pisze, ze maja support dla dx 9.0c. Zobaczymy jutro co z tego wyjdzie. Dam znac jak cos. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 21 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2004 Albo nowe sterowniki albo wyłącz antialiasing bo to jest prawdopodbnie przyczna... miałem o samo w enefesu 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crasher Opublikowano 21 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2004 Jesli mowisz o antialiasingu w detonatorach to nie mam wlaczonego. W grze chyba nie ma opcji... Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feluś Opublikowano 21 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2004 no to fajnie będzie w co grać ale i tak spellforce króluje spellforce bryluje lepiej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 21 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2004 feluś i na kiego wala ten OT ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crasher Opublikowano 21 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2004 Problem rozwiazal sie w chwili zainstalowanie sterownikow 66.93. OT : Tak przy okazji, spotkal sie ktos z was ostatnio z driverami majacymi zakladke overclocking? Kiedys takie mialem, ale raz tylko, a przydalby sie. Nie byloby potrzeby instalacji innych programow. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 22 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2004 (edytowane) wyszedl patch, zapraszam do ssania http://www.3dgamers.com/dlselect/games/arm...h_1_2b.exe.html lista zmian: http://www.3dgamers.com/dlselect/games/arm..._patch_1_2b.txt UPDATE patch 1.3: http://www.3dgamers.com/dlselect/games/arm...ch_1_3.exe.html lista zmian: http://www.3dgamers.com/dlselect/games/arm...x_patch_1_3.txt Edytowane 14 Stycznia 2005 przez v1ru5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motofan Opublikowano 14 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2005 Witam wszystkich,mam problem z grą w temacie.Jestem w 6 misji zwierzoludzi,tam gdzie na całej planszy są wiatraki.Wszystkie zadania do zrealizowania zrobiłem.Wszystkich wrogów na planszy zmiotłem i gra się nie kończy!!W zadaniach do zrobienia wszystko mam oznaczone jako ukończone.Ktoś wie o co chodzi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 14 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2005 a patch najnowszy zainstalowany? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motofan Opublikowano 14 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2005 Nie,zaraz spróbuję zainstalować i zobaczę czy to coś da. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 14 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2005 ludzie czy wy jestescie jacys niedorozwinieci?!??! co drugiej osobie z jakimis problemami nie chce sie nawet sprawdzic czy jakies patche do gry wyszly tylko bezmysle stukają bezsensowne posty na forum. Tu sytuacja jeszcze gorsza bo koles dales posta tuz pod moim w ktorym pisalem a patchach. PATOLOGIA!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killua Opublikowano 15 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2005 Wiesz @v1ru5, ale ja np jak sie lekko przytne w grze to jednak najpierw pytam znajomych a nie od razu zakładam że to jakiś błąd :) i szukam patchy . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 23 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2005 Temat się zatrzymał a ja się pytam czy warto "kupić" tą grę ?? Screeny sycą :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelkostrze Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 Gra jest super koncze własnie kampanie ludzmi :) Kupuj nawet sie niezastanawiaj :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 Mam juz od kilku dni i jest naprawde f_picze :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 mam problem z 3 misją w kampani ludzi, tam gdzie musimy tego maga do zamku zaprowadzic....jestem juz w tej wiosce rivos czy jak jej tam, no i tworze sobie oddziały, gdy juz mam z 2 oddziały pikemanów to właze im do obozu i po wykoszeniu dwoch budynkow do tworzenia tych ogrów zostaje mi kilka jednostek a z polnocy z drugiego obozu nadchodza te wielkie cyklopy czy jakos tak :/ ma ktos jakis sposób na to :| :? (katapultą sie bawiłem ale nie miałem juz jednostek do obrony jej..) ma ktos jakas taktyke na to? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feluś Opublikowano 18 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2005 (edytowane) cześć. Kupiłem sobie w emiku tą grę(drogo B) . I mam takie banalne w sumie pytanie. Nie mogę jednarazowo, że tak powiem rozporządzać więcej niż 15 jednostkami naraz?ocb? Jak zaznaczam grupę to max 15 jednostek , w sumie to gra raczej niewarta tych pieniędzy.pzdr Edytowane 18 Marca 2005 przez feluś Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swarorzyc Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 A przeszedłeś tutorial. Zgadzam się gra nie warta 140zł, może 60zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feluś Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 (edytowane) czy ktos wie jak jednorazowo zaznaczyc wiecej niz 15 jednostek? Edytowane 20 Marca 2005 przez feluś Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...