Wofek Opublikowano 1 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2002 Jak zainstalować Win 2k mając już zainstalowanego ME ? Wiem że da się to zrobić z Win98 (tworzy się menu startowe); gdy próbowałem z Win ME to ME mi znikł był tylko 2k ! Może jakiś menadżer startu pomoże ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 2 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2002 bo chyba robisz to w zlej kolejnosci - patrz TU BTW jak to zrobisz to napisz czy dziala - bo sam tej metody nie sprawdzalem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudoshin Opublikowano 2 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2002 Dobrze jest wlasnie... na winde z seri 9X instalujesz NT. podczas instalacji win2k wybierasz inna partycje na niego niz masz na Me. Automatycznie jest tworzone bootmenu, z ktorego mozesz pozniej wybierac systemy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cherry Opublikowano 2 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2002 Pisałem już na forum w2k na starych dyskusjach.pl, zajrzyj tam, bo na razie nie mam siły tego przepisywać (było o 98 i xp chyba, szukaj czegoś z debug). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...