m@T Opublikowano 10 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2004 MaM pytanie czy ktos moze mi powiedziec czy na rynku można dostac juz jakąś płyte z slotem graficznym Pci-express, oraz z pamiecią DDR2 taktowanych z przynajmniej na 433 Mhz. (ewentualnie jak nie ma to DDR) Ps.Jak mozecie wypowiedzcie sie też na temat: JAkajest najlepsza (na dzis dzien dostepna) płyta pod Athlon 64 2800-3200. A i waszym zdaniem jaki radiator ;) spełnia dobrze swoją role... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bhaarth Opublikowano 10 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2004 Szczerze? Ja bym poczekal na DFI z NF4;) lada dzien miala wyjsc... Bedzie z tego co wiem wersja SLI oraz zwykla. Wyglada toto fajnie no i DFI;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m@T Opublikowano 10 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2004 Po przeczytaniu kilku postów i po namysle stwierdziłem ze jednak lepszym pomysłem bedzie poczekac chwile na nowe płyty z s939 i pci-express (z dual ddr a nie ddr2-533) . i do tego wczepic ATHLON 64 3000+ BOX.CZy sie myle ?? Tylko wiatrak opchne a jaki włożyc radiator by ewentualnie pózniej podkrecac. ?????? DAnke Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mysz3k Opublikowano 10 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2004 na pci express juz jest abit ax8, Albatron K8X890 Pro i chyba cos sie jeszcze by znalazlo trzeba poszukac :] ale nei wiem jak z dostepnoscia w sklepach :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m@T Opublikowano 10 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2004 Albatron K8X890 Pro - to co oniej przeczytałem (http://modernizacje.net/index.php?page=newsy1&id=793) na dzis dzien zadowala mnie na full. Tylko czy jest stabilna??? moze ktos ja juz ma. Gdzie ją dostać i moze ktos zna zblizona cene?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...