Robertcik Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 Rewelacja podobno kręci się tak dobrze jak jego poprzednik, bez podnoszenia napięcia idzie na 3Ghz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 chyba "rewelacja" a nie rewelacja :( http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=10123 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojt Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 Rewelacja podobno kręci się tak dobrze jak jego poprzednik, bez podnoszenia napięcia idzie na 3Ghz. Tia, z powodu wydajności jest bardziej podobny do c300 (bez cache L2)... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertcik Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 chyba "rewelacja" a nie rewelacja :(http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=10123W głowie mi się kręci, litery mi się plączą . echco za życie.... :?podkręce lepiej mój mózg to dopiro będzie rewelacja Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 W głowie mi się kręci, litery mi się plączą . echco za życie.... :?podkręce lepiej mój mózg to dopiro będzie rewelacja:o 8O :?: chodzilo mi o wydajnosc procka po podkreceniu i dlatego napisalem w cudzyslowiu :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertcik Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 Ale mnie się naprawde litery plączą (przynajmniej jak narazie 17 godzina przed kompem) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axcel Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 No niestety... na brak pamięci L2 nic się nie poradzi - navet O/C. Tylko 17? ja teraz lece 23 :-D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 Tylko 17? ja teraz lece 23 :-DWspółczuję Twoim oczom :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 Tylko 17? ja teraz lece 23 :-D jezuuuuuuuuuu masz moze okulary? jak ty dajesz rade.......ja pracuje na LCD i mi oczy wychodza!!!!!!!!! 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...