KaziQ Opublikowano 10 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2004 Witam Wszystkich , jestem tu nowy i mam kilka pytan ;) 1. Chce kupic athlona 64 3000+ na sockecie 939 ale nie wiem jaka plyta wybrac ? Wiem ze bylo kilka tematow i tym ale zaden z nich nie podawal dokladnych danych dlaczego ta plyta ;/ Podstawa to zeby miala DDR2 albo DualDDR , sound 5.1 lub wiecej , obsluga dyskow SATA , moze raid , firewall , najlepiej zeby bylo na nForce3 250 GB. Cena tez zeby nie byla za duza.Prosze o rady najlepiej uzytkownikow majacych dane plyte;) Za wszystkie odp big thx 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majkel84 Opublikowano 10 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2004 MSI K8N Neo2 Epox 9K8NDA+ ew. jakieś gigabyte'y i asusy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaziQ Opublikowano 10 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2004 MSI = Microstar K8N Neo2 Platinum MS-7025 ? To to samo albo nie ? Slyszalem ze ta plyta jest dobra ale tez nie tania :D Moze cos w tej samej klasie i nizszej cenie jest ? ? P.S. Jakie ramy mam qpic chce 256 DDRAM / Kingstone / Kingmax ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilas Opublikowano 10 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2004 256MB to dzisiaj za malo, radze ci kupic przynajmniej 512MB, a najlepiej 1GB. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...