subox Opublikowano 10 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2004 Witam programuje na borlandzie 6 i moje programy działaja jedynie na komputerach na ktorych jest zainstalowany borland, a na innych wyskakuje blad oznajmiajacy brak biblioteki cc3260mt.dll. Jakie opcje powinienem zaznaczyć przy kompilowaniu aby nie wyświetlał się taki błąd osobom bez borlanda??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spicum Opublikowano 10 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2004 Poszukaj kompilacji statycznej. Wtedy powinien zawrzec w buildzie przy linkowaniu wszelkie uzywane liby. Nie uzywam aburat borlanda wiec nie podpowiem gdzie to ssie znajduje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
subox Opublikowano 10 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2004 dzieki, ale to mi nic nie mówi jestem poczatkującym programista i potrzebowałbym jakiś dokładniejszych wstakówek co do mojego problemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...