voytekk1 Opublikowano 10 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2004 Właśnie miałem kupować w Angeli Topowera 400W Black, a tu patrzę nowe modele. Myślałem o tym http://angela.pl/index.php?action=TowarPok...z&id_towaru=795 , a ten nowy to ten http://angela.pl/index.php?action=TowarPok...z&id_towaru=898 . Cena ta sama, moc i amperarz też. Tylko w tym nowym jest jeden wiatrak. Który będzie lepszy, czym się różnią? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feluś Opublikowano 10 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2004 oba co podałeś to są stare modele. ja bym wziął nowego toppowera pół pasywnego lub tego z niezależnie stabilizowanymi liniami (tego bym wziął) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voytekk1 Opublikowano 10 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2004 gdybym miał tyle kasy to też bym wziął :wink: . Narazie nie jestem w stanie wydusić więcej niż 300zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DomBros Opublikowano 11 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2004 Mam Topowera P6 420W Cichy. +3,3 V (max odchył jaki zanotowałem to do 3,18-3,42V) +5,0 V (5,11V) +12V (12,14V) Vcore ma być 1,50V (1,48V) Vsb 5,01 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voytekk1 Opublikowano 11 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2004 czym się różni model black od titanium czy nickeled? Do 300zł chyba nic lepszego od Topowera 400 nie ma? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djtomas Opublikowano 12 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2004 wtyczką remic i złączem dodatkowym 20/24 pin przeczytałeś dokładnie opis? ... nie POzdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limerro Opublikowano 13 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2004 a co myslicie o tym nowym polpasywnym zasilaczu? :) czy moze lepiej wziazc tradycyjny 350W za 219 zl ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniolo Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 Mam kłopot z obliczeniem zapotrzebowania komponentów na prąd. Muszę dzisiaj wybrać zasilacz i nie wiem który. Docelowy config to: płyta na nForce4 z S939 (z używaną kartą dźwiękową, sieciową itd....) procek do silnego kręcenia 1 GB pamięci również do kręcenia grafika klasy 9800 PRO 2 dyski HDD SATA Raid CD-RW DVD klawiatura mysz USB drukarka USB 2 inne USB 3 wiatraki No i z dostępnych kalkulatorów wychodzi mi, że spokojnie 420WP6 wystarczy. Kuszą mnie separowane linie, mocna 12V, ale obawiam czy moje obliczenia co do 5V nie są jakieś przekłamane, czy 30A na 5V wystarczy czy muszę szukać czegoś mocniejszego np. 500WP5. Wolałbym oczywiście ten tańszy, ale jak trzeba to dołożę. Możecie doradzić ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...