Skocz do zawartości
Lisek

VIA Apollo KT333 oraz KT400 - nowa recka Sherlock'a

Rekomendowane odpowiedzi

Niestety pewna firma nieco zawaliła sprawę (ale już obiecała poprawę :)) i nie mamy układów Peltiera do przetestowania Danger Den Maze2-2. Jednak jeśli je dostaniemy to dokończe  porównanie i zrobie recenzję.

mogles mnie poprosic, w zasadzie moglem ci podeslac takie pelty (2x120) nie uzywam ich, tylko musialbys obiecac ze ich bys nie zepsul ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lisek- wlasnie zlookalem ze "przylaczyles" sie do tego forum 31 marca =) W dniu moich urodzin =)

Mogles sie mnie zapytac :/

Aha, i ponawiam pytanie, czy jak zrobie 1 seryjny egzemplaz fc to bedziesz go na lamach tweak chcial przestestowac?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lisek- wlasnie zlookalem ze "przylaczyles" sie do tego forum 31 marca =) W dniu moich urodzin =)

No :) To fajnie :) Ja mam urodzinki też w marcu - ino 22 :D

Aha, i ponawiam pytanie, czy jak zrobie 1 seryjny egzemplaz fc to bedziesz go na lamach tweak chcial przestestowac?

W tej chwili powiem że TAK, gdyż jutro mam mieć już cyfraka. Co do szczegolow to juz moze na GG (ale to ciągle leży) to ICQ (ktore rządzi) lub e-mail :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Będzie będzie to MANIAK :D (jak my)

A tak na marginesie looknijcie

http://www.pureoc.com/DDMaze3_3.asp

Nowy WB - spirala coraz modniejsza i .. wydajna !!!

A propo celka 2GHz - skośnookie zrobili 3,5GHz na powietrznym ...

ale siem skręca :lol: http://holicho.lib.net/top/020922/020922.htm

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W tej chwili powiem że TAK, gdyż jutro mam mieć już cyfraka. Co do szczegolow to juz moze na GG (ale to ciągle leży) to ICQ (ktore rządzi) lub e-mail :)

ok, to zrobie moj fc (wersja powiedzmy ze "high end" :] (-45C z 200W obciazonkiem) a potem sie zabiore za seryjne (ok. -20C przy 100W obciazeniu)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ok, to zrobie moj fc (wersja powiedzmy ze "high end" :] (-45C z 200W obciazonkiem) a potem sie zabiore za seryjne (ok. -20C przy 100W obciazeniu)

Na upartego moglbym nawet wpaść do Ciebie - ale czas mam tylko poniedziałek piątek :) Wziąłbym jakiś sprzęt testowy pod pache i by sie potestowało.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na Abicie na Kt333 Lancer wyciaga 200 Mhz FSB  8O , czy to malo ?? . Ja wyciagam 180 , ale po zmianie procka i pamieci  zamierzam wiecej .  Jezeli chodzi o dzielniki to wiekszosc dobrych plytek na kt333 ma 1/5 a nawet 1/6 .

NIestety z tgo co pamiętam ten shuttle nie ma dzielnika 1/5 i tu pojawia się dość istotny problem...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...