yotomeczek Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 Lisek - Ty to umiesz zaostrzyc apetyt :lol: - mam nadzieje (pewnie nie tylko ja) ze dlugo nie trzeba bedzie czekac :) Na pewno przed ... świętami ... :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 Na pewno przed ... świętami ... :DNic nie mów :) Ale ja jestem gotowy - niestety na resztę nie jestem w stanie wpłynąć :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 Nic nie mów :) Ale ja jestem gotowy - niestety na resztę nie jestem w stanie wpłynąć :( OKI mnie się tam nie spueszy ... (wiesz dlaczego :cry: ) :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 OKI mnie się tam nie spueszy ... (wiesz dlaczego :cry: ) :wink:No wiem, wiem... PS. coś cytowanie psujesz :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 PS. coś cytowanie psujesz :) Obiecuję poprawę (w każdym aspekcie) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 Niestety pewna firma nieco zawaliła sprawę (ale już obiecała poprawę :)) i nie mamy układów Peltiera do przetestowania Danger Den Maze2-2. Jednak jeśli je dostaniemy to dokończe porównanie i zrobie recenzję. mogles mnie poprosic, w zasadzie moglem ci podeslac takie pelty (2x120) nie uzywam ich, tylko musialbys obiecac ze ich bys nie zepsul ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 mogles mnie poprosic, w zasadzie moglem ci podeslac takie pelty (2x120) nie uzywam ich, tylko musialbys obiecac ze ich bys nie zepsul ;)Taaa, Ciebie do czegos zmusic :-) Już nie chciałem mieszać :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 Lisek- wlasnie zlookalem ze "przylaczyles" sie do tego forum 31 marca =) W dniu moich urodzin =) Mogles sie mnie zapytac :/ Aha, i ponawiam pytanie, czy jak zrobie 1 seryjny egzemplaz fc to bedziesz go na lamach tweak chcial przestestowac? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 Lisek- wlasnie zlookalem ze "przylaczyles" sie do tego forum 31 marca =) W dniu moich urodzin =)No :) To fajnie :) Ja mam urodzinki też w marcu - ino 22 :D Mogles sie mnie zapytac :/ Aha, i ponawiam pytanie, czy jak zrobie 1 seryjny egzemplaz fc to bedziesz go na lamach tweak chcial przestestowac? W tej chwili powiem że TAK, gdyż jutro mam mieć już cyfraka. Co do szczegolow to juz moze na GG (ale to ciągle leży) to ICQ (ktore rządzi) lub e-mail :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 Aha, i ponawiam pytanie, czy jak zrobie 1 seryjny egzemplaz fc to bedziesz go na lamach tweak chcial przestestowac? Będzie będzie to MANIAK :D (jak my) A tak na marginesie looknijcie http://www.pureoc.com/DDMaze3_3.asp Nowy WB - spirala coraz modniejsza i .. wydajna !!! A propo celka 2GHz - skośnookie zrobili 3,5GHz na powietrznym ... ale siem skręca :lol: http://holicho.lib.net/top/020922/020922.htm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 Mogles sie mnie zapytac :/ Aha, i ponawiam pytanie, czy jak zrobie 1 seryjny egzemplaz fc to bedziesz go na lamach tweak chcial przestestowac? W tej chwili powiem że TAK, gdyż jutro mam mieć już cyfraka. Co do szczegolow to juz moze na GG (ale to ciągle leży) to ICQ (ktore rządzi) lub e-mail :) ok, to zrobie moj fc (wersja powiedzmy ze "high end" :] (-45C z 200W obciazonkiem) a potem sie zabiore za seryjne (ok. -20C przy 100W obciazeniu) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 ok, to zrobie moj fc (wersja powiedzmy ze "high end" :] (-45C z 200W obciazonkiem) a potem sie zabiore za seryjne (ok. -20C przy 100W obciazeniu)Na upartego moglbym nawet wpaść do Ciebie - ale czas mam tylko poniedziałek piątek :) Wziąłbym jakiś sprzęt testowy pod pache i by sie potestowało. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 spoko, za jakis miech skoncze robic moj agregat to jakby ci sie chcialo to moglbys wpasc zeby np. mojego foty dac itd. ale seryjne egzemplaze to ci po prostu podesle bo poco sie az tak fatygowac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 1 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2002 Na Abicie na Kt333 Lancer wyciaga 200 Mhz FSB 8O , czy to malo ?? . Ja wyciagam 180 , ale po zmianie procka i pamieci zamierzam wiecej . Jezeli chodzi o dzielniki to wiekszosc dobrych plytek na kt333 ma 1/5 a nawet 1/6 .NIestety z tgo co pamiętam ten shuttle nie ma dzielnika 1/5 i tu pojawia się dość istotny problem... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...